reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

emalia <przytul> przykro mi Kochana :( Na razie przenoszę Ciebie do poczekalni:*

beata, witaj. Nie pamiętam Ciebie. Nie wiem, czy ktoś o Tobie zapomniał, czy nie, ale mam prośbę.. Nie wstawiaj listy, bo robisz tylko zamęt. Ja się zajmuje listą i nie chce później żeby na niej były jakiekolwiek nieporozumienia. Wstawiłaś listę, na której już wcześniej zaszły zmiany. Chcesz być na liście, to podaj datę @

Dziewczynki, moje wyjście udane. Bardzo ciesze się ze spotkania ze znajomymi. W końcu zaczęłam żyć :)

Piaska, tak jak susel piszę. Powinnaś do ginekologa iść. Może owu pokazywało II kreseczki, a tak naprawdę może być to cykl bezowulacyjny, albo (mam cichą nadzieje), że jednak testy się mylą. Trzymam mocno &&&&& :*

benfica, z tego co pamiętam, to suchy chleb pomaga na mdłości. Trzymaj się Kochana :*
Starających się:36
Zaciążonych potwierdz
. IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 2
6

nadzieja - @ 17-23.10
Amaliee - @ 26.10joaro - @ 28.10
augustynka 2
wiikki - @ 6.11 2
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11

Macadamia - @7.113
ookatkaoo1993 - @ 10.11
Listopad
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
mikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, Gofka, tamaguczi,melponea,missiiss1301,Ulika,mychunia,emalia82

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny.
Jestem mama 3,5 rocznego maluszka. Jestem po rozwodzie, jednak z obecnym partnerem jestem od ponad poltora roku.
Chciałabym mieć kolejne dziecko, juz od okolo 10 miesiecy o tym marze... jednak moj partner ciagle odwleka tę decyzje, zasłaniajac sie finansami...
Aktualnie moja siostra jet w 9 miesiacu ciazy i cholernie jej zazdroszcze...

jakby tego bylo malo, to cos powalilo sie z moimi cyklami, od pol roku okres mam co 45-50 dni. Dzisiaj jestem w 57 d.c... test negatywny... jestem troche podłamana.... :(

Emalia - trzymaj sie kochana, tak mi sie serce radowało.... nie wolno sie poddawac musi być dobrze

Benfica - na mdłości podobno dobre są migdały, mi nic nie pomagało:no: po prostu samo musiało przejść

Malusiolka - super że wyszłaś do ludzi :tak: należy ci się odskocznia

kurcze nie chce mi sie iść do pracy........3 dni przerwy to stanowczo za dużo:szok:

Emalia przykro mi i tulę mocno.. :-( życie jest parszywe..

Piaska to Ty masz masakre.. zbadaj sobie tą prolaktynę &&&&&&&&&&&& żeby było ok! :*

Susel no właśnie termometr mam dobry :sorry: ale zawsze jak mierzę 2 razy to mam różnicę :confused2: obiecałam sobie, że będę tylko RAZ mierzyć ale te 37 wydawało mi się za dużo :-D zobaczymy jutro i mierzę tylko raz ;-) damy radę no nie? :*

Iwo mi też nie chce się iść do pracy :sorry:

witaj Kaka i życzę powodzenia!

śmigam do łóżka bo jutro do pracy ajć.. :confused2:

Dobranoc :*

Piaska ale masz masakre z tym cyklem...;/ idz do gina napewno cos pomoze!

Kaka
zycze powodzenia w staraniach:) moj maz tez troche sie zapieral nogami ze finanse kiepskie...a wcale nie sa kiepskie tylko w miare jedzenia apetyt rosnie;;/ a teraz sie cieszy z ciazy..

Malusiolka fajnie ze wypad sie udal, naprawde zycze Wam szybikiego wyjazdu z kraju, wtedy poczujesz ze zyjesz... a tescie to SWINIE naprawde brak slow na to co wyprajwiaja;/;/

Mamatomka
co tam u ciebie? jak sie czujesz?:)

Susel to po cichu trzymam kciuki by @ nie przyszla...

No nic jutro umawiam wizyte do fryzjera i trzeba wlosy podciac...pogadam z fryzjerka co mi radzi i czy faktycznie mocno mam przezedzone wlosy...mam nadzieje ze troche mnie uspoki...masakra zamiast sie cieszyc ja ciagle sie martwie:( czlowiek durny:(

Dobry wieczór.

emalia - bardzo smutne wieści. Nie znam słów pocieszenia. Trzymaj się Kochana <przytul>

Kinia- życzę powodzenia u lekarza. Rozumiem, że pieniądze są ważne, ale jeżeli praca może zagrozić ciąży, to w przypadku kiedy stanie się coś złego (tfu, tfu) nie będziesz mogła sobie wybaczyć.

wanda - działajcie, skoro jest ochota. Owocnych staranek.
A tempke powinno mierzyć się zawsze o tej samej porze natychmiast po obudzeniu, tylko wtedy jest miarodajna i rzetelnie wykaże jak przebiega cykl. Życzę abyś nie musiała się tego nauczyć

kasiula
- test owulacyjny wykazuje orientacyjnie kiedy występuje peak hormonu LH, czyli wyznacza przybliżoną owulację, choć jej w 100 % nie potwierdza. Mimo pozytywnego testu do owulacji może nie dojść. Testu owulacyjne powinno się traktować informacyjnie, ponieważ owu może wystapić w ciągu 12-36 godzin od peaku LH, ale jeszcze musi dojść do zapłodnienia - życzę aby Wam się udało już w tym cyklu. Powodzenia

Malusiolka - współczuję i podziwiam. Dla mnie najważniejsza jest moja najbliższa rodzina. W mojej okolicy za 1000 zł mozna wynająć 2-pokojowe mieszkanie w bloku, a przecież żywicie się i tak sami... Ja uciekałabym nie zwracając uwagi na koszty... Bidulko, wykończysz się przy nich

susel
- dzięki, ale ja przestaję wierzyć, że uda nam się od tak. Boję się, że problem leży w mojej głowie i niestety nie będzie na to lekarstwa. Może zamiast do gina powinnam iść do psychiatry :baffled:

Piaska -qcze, naprawdę dziwna sytuacja... Trzymaj się, nie wiem, jak Cię wesprzeć, co doradzić :eek:

Kobiety, mam pytanie odnośnie plamienia...
Co można uznać za plamienie - wczoraj i dziś zdarzyło mi się zobaczyć na bieliźnie i papierze brązową gęstą plamkę ( po treningu biegowym), w drugim przypadku, plamka była rozmazana i rozwodniona (po seksie :sorry:).
Czy to można uznać za plamienie okołoowulacyjne??? jest w ogóle coś takiego jak plamienie owulacyjne?
Pierwszy raz mi się zdarzyło i nie wiem o co chodzi? Będę wdzięczna za sugestie...

Dobrej nocy

reklama
Maluś ja Cię podziwiam ja to bym zaraz się z nią pokłóciła tak, że nie wiem.

Emalie przykro mi kochana :( :*

Suselko oby nie na @.

kaka
powodzenia życzę i mam nadzieję, że Twój partner się ugnie :)

Leemonca wiesz jakbym dostała L4 to wtedy finanse dobre, bo 100% i mogę o siebie dbać, a jak nie dostanę to samo zaświadczenie spowoduje: 1. mniejsze wynagrodzenia, 2. stres i nerwy w pracy. Czyli muszę iść na L4 :)

Co do plamień to ja Ci nie podpowiem, ale myślę, że jest to prawdopodobne.

Ja jeszcze ostatnie 30 min w pray i do domu. Jutro dam znać co i jak po wizycie.

Miłej nocki :*

Do góry