reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

emalia <przytul> przykro mi Kochana :( Na razie przenoszę Ciebie do poczekalni:*

beata, witaj. Nie pamiętam Ciebie. Nie wiem, czy ktoś o Tobie zapomniał, czy nie, ale mam prośbę.. Nie wstawiaj listy, bo robisz tylko zamęt. Ja się zajmuje listą i nie chce później żeby na niej były jakiekolwiek nieporozumienia. Wstawiłaś listę, na której już wcześniej zaszły zmiany. Chcesz być na liście, to podaj datę @

Dziewczynki, moje wyjście udane. Bardzo ciesze się ze spotkania ze znajomymi. W końcu zaczęłam żyć :)

Piaska, tak jak susel piszę. Powinnaś do ginekologa iść. Może owu pokazywało II kreseczki, a tak naprawdę może być to cykl bezowulacyjny, albo (mam cichą nadzieje), że jednak testy się mylą. Trzymam mocno &&&&& :*

benfica, z tego co pamiętam, to suchy chleb pomaga na mdłości. Trzymaj się Kochana :*
Starających się:36
Zaciążonych potwierdz
. IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 2
6

nadzieja - @ 17-23.10
Amaliee - @ 26.10joaro - @ 28.10
augustynka 2
wiikki - @ 6.11 2
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11

Macadamia - @7.113
ookatkaoo1993 - @ 10.11
Listopad
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
mikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, Gofka, tamaguczi,melponea,missiiss1301,Ulika,mychunia,emalia82

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny.
Jestem mama 3,5 rocznego maluszka. Jestem po rozwodzie, jednak z obecnym partnerem jestem od ponad poltora roku.
Chciałabym mieć kolejne dziecko, juz od okolo 10 miesiecy o tym marze... jednak moj partner ciagle odwleka tę decyzje, zasłaniajac sie finansami...
Aktualnie moja siostra jet w 9 miesiacu ciazy i cholernie jej zazdroszcze...

jakby tego bylo malo, to cos powalilo sie z moimi cyklami, od pol roku okres mam co 45-50 dni. Dzisiaj jestem w 57 d.c... test negatywny... jestem troche podłamana.... :(

Emalia - trzymaj sie kochana, tak mi sie serce radowało.... nie wolno sie poddawac musi być dobrze

Benfica - na mdłości podobno dobre są migdały, mi nic nie pomagało:no: po prostu samo musiało przejść

Malusiolka - super że wyszłaś do ludzi :tak: należy ci się odskocznia

kurcze nie chce mi sie iść do pracy........3 dni przerwy to stanowczo za dużo:szok:

Emalia przykro mi i tulę mocno.. :-( życie jest parszywe..

Piaska to Ty masz masakre.. zbadaj sobie tą prolaktynę &&&&&&&&&&&& żeby było ok! :*

Susel no właśnie termometr mam dobry :sorry: ale zawsze jak mierzę 2 razy to mam różnicę :confused2: obiecałam sobie, że będę tylko RAZ mierzyć ale te 37 wydawało mi się za dużo :-D zobaczymy jutro i mierzę tylko raz ;-) damy radę no nie? :*

Iwo mi też nie chce się iść do pracy :sorry:

witaj Kaka i życzę powodzenia!

śmigam do łóżka bo jutro do pracy ajć.. :confused2:

Dobranoc :*

Piaska ale masz masakre z tym cyklem...;/ idz do gina napewno cos pomoze!

Kaka
zycze powodzenia w staraniach:) moj maz tez troche sie zapieral nogami ze finanse kiepskie...a wcale nie sa kiepskie tylko w miare jedzenia apetyt rosnie;;/ a teraz sie cieszy z ciazy..

Malusiolka fajnie ze wypad sie udal, naprawde zycze Wam szybikiego wyjazdu z kraju, wtedy poczujesz ze zyjesz... a tescie to SWINIE naprawde brak slow na to co wyprajwiaja;/;/

Mamatomka
co tam u ciebie? jak sie czujesz?:)

Susel to po cichu trzymam kciuki by @ nie przyszla...

No nic jutro umawiam wizyte do fryzjera i trzeba wlosy podciac...pogadam z fryzjerka co mi radzi i czy faktycznie mocno mam przezedzone wlosy...mam nadzieje ze troche mnie uspoki...masakra zamiast sie cieszyc ja ciagle sie martwie:( czlowiek durny:(

Dobry wieczór.

emalia - bardzo smutne wieści. Nie znam słów pocieszenia. Trzymaj się Kochana <przytul>

Kinia- życzę powodzenia u lekarza. Rozumiem, że pieniądze są ważne, ale jeżeli praca może zagrozić ciąży, to w przypadku kiedy stanie się coś złego (tfu, tfu) nie będziesz mogła sobie wybaczyć.

wanda - działajcie, skoro jest ochota. Owocnych staranek.
A tempke powinno mierzyć się zawsze o tej samej porze natychmiast po obudzeniu, tylko wtedy jest miarodajna i rzetelnie wykaże jak przebiega cykl. Życzę abyś nie musiała się tego nauczyć

kasiula
- test owulacyjny wykazuje orientacyjnie kiedy występuje peak hormonu LH, czyli wyznacza przybliżoną owulację, choć jej w 100 % nie potwierdza. Mimo pozytywnego testu do owulacji może nie dojść. Testu owulacyjne powinno się traktować informacyjnie, ponieważ owu może wystapić w ciągu 12-36 godzin od peaku LH, ale jeszcze musi dojść do zapłodnienia - życzę aby Wam się udało już w tym cyklu. Powodzenia

Malusiolka - współczuję i podziwiam. Dla mnie najważniejsza jest moja najbliższa rodzina. W mojej okolicy za 1000 zł mozna wynająć 2-pokojowe mieszkanie w bloku, a przecież żywicie się i tak sami... Ja uciekałabym nie zwracając uwagi na koszty... Bidulko, wykończysz się przy nich

susel
- dzięki, ale ja przestaję wierzyć, że uda nam się od tak. Boję się, że problem leży w mojej głowie i niestety nie będzie na to lekarstwa. Może zamiast do gina powinnam iść do psychiatry :baffled:

Piaska -qcze, naprawdę dziwna sytuacja... Trzymaj się, nie wiem, jak Cię wesprzeć, co doradzić :eek:

Kobiety, mam pytanie odnośnie plamienia...
Co można uznać za plamienie - wczoraj i dziś zdarzyło mi się zobaczyć na bieliźnie i papierze brązową gęstą plamkę ( po treningu biegowym), w drugim przypadku, plamka była rozmazana i rozwodniona (po seksie :sorry:).
Czy to można uznać za plamienie okołoowulacyjne??? jest w ogóle coś takiego jak plamienie owulacyjne?
Pierwszy raz mi się zdarzyło i nie wiem o co chodzi? Będę wdzięczna za sugestie...

Dobrej nocy

reklama
Maluś ja Cię podziwiam ja to bym zaraz się z nią pokłóciła tak, że nie wiem.

Emalie przykro mi kochana :( :*

Suselko oby nie na @.

kaka
powodzenia życzę i mam nadzieję, że Twój partner się ugnie :)

Leemonca wiesz jakbym dostała L4 to wtedy finanse dobre, bo 100% i mogę o siebie dbać, a jak nie dostanę to samo zaświadczenie spowoduje: 1. mniejsze wynagrodzenia, 2. stres i nerwy w pracy. Czyli muszę iść na L4 :)

Co do plamień to ja Ci nie podpowiem, ale myślę, że jest to prawdopodobne.

Ja jeszcze ostatnie 30 min w pray i do domu. Jutro dam znać co i jak po wizycie.

Miłej nocki :*

Do góry