reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Hej

mychunia
czemu nie idziesz do szpitala? Albo nie zadzwonsz do swojej gin czy gina? Nie wiem w ktorym tc jestes ale kurcze ja bym od razu leciala sprawdzic co sie dzieje:tak: Nie zwazajac na to jaki szpital masz. Jak mieszkalam w Opolu i po Antosiu bylam w ciazy z Jaskiem i mialam krwawienie mocne orzy zalozonym juz szwie szyjkowym to pojechalam najblizej czyli tam gdzie Antka rodzilam i oni powiedzieli ze mi nic nie jest ale proponuja w szpitalu zostac a ja im powiedzialam ze chyba sa glupi ze u nich tych debili niedoswiadczonych zostane, i pojechalam na wroclaw. Tam sie okazalo ze mi szew zylke przecial na wskutek przemieszczania sie jak sie w nocy gdzie wiercilam za mocno, ale zostalam we Wro w szpitalu na opserwacji. Teraz z racji takich moich przezyc ja bym ńie odpuscila i poszla do szpitala, albo zadzwonila do ginki. A robilas bete? Najwyzej Cie odesla do domu ale nie bedziesz sobie pluc w brode i miec wyrzutow sumienia ze moglas cos zrobic a nie zrobilas. Mysle tez ze skoro jestes w poczatkowej ciazy to jezeli luteina czy duphaston nie pomaga to ńic nie pomoze, ale chociaz zrobiliby ci usg i sprawdzili czy to z fasolka cos nie tak czy masz jakies krwiaczki male ktore krwawia. Tak jak ja w dwoch ciazach, plamilami bralam lutke i donosilam normalnie.

a ja ciag dalszy nauki... Glowa mnie boli bo mi sie slabo zrobilo i tak zaczela znow bolec, pewńie bedzie tak do wieczora:confused2:Dzisiaj do znajomych jeszcze jedziemy w odwiedzińki, jak fajnie ze jutro ieszcze wolne :-)

Dziękuję dziewczyny. Kolejny test z dwoma kreskami, to już trzeci więc chyba by się aż tak nie myliły każdy był z innej firmy. Dodatkowo strasznie mnie piersi bolą i brzuch mnie delikatnie pobolewa.

Malusiolka a powiedz i w ciazy tak ci lecialy te wlosy? bo mowia ze wlosy sa piekne w ciazy..wiec moze ten proces sie troszke zatrzymie, co mowisz?
no ja mam wizyte 23.11 u Pani dermatolog to niech cos mi doradzi co moge uzywac w ciazy, zeby choc troche je wspomoc, bo one ze oprocz leca od cebulki to w polowie mi sie krusza;/ w tyg.ide podciac bo juz koncowki zniszczone;/
Co do ubezpieczenia macie takie ubezpieczenie grupowe? ktore sami sobie oplacacie? wiem cos na temat bo maz mial wypadek i sciagalismy kase z ubezpieczalni prywatnych! nic nie szkodzi ze gdzie indziej byl w pracy...niema nic do rzeczy, mogl nawet byc na wakacjach...to chroni go wszedzie, gdyby niemial tego dodatkowego ubezpieczenia to nic by niedostal...bo raczej z umowy zlecenie niemozna starac sie o odszkodowanie z ZUSU, gdyby to sie stalo w tej pracy co umowe normalna, moglby z Zusu sie starac i PZU..wiec spokojnie, zadzwon we wtorek i powiedza ci co masz robic:)

mychunia
przykro mi:(

natkusia masz racje! ale wieszz jak to jest...mam nadzieje ze wizyta u dermatolog mnie uspokoi!:)

Andzia gratuluje:)

Julia, zależy u kogo. U mnie w czasie ciąży i po porodzie non stop leciały. Budziłam się rano to dużo na poduszce było. Czasami siadałam na łóżku i płakałam, że łysa będę.

mychunia, przykro mi <przytul Kochana idź jednak do tego szpitala, bo to nienormalne jest. Moja wina, bo dałam Ciebie do lipcówek :no: Jak chcesz mogę Ciebie ściągnąć z lipcówek :(

Andzia, gratulację :* Przenoszę Ciebie na lipcówki.

Starających się:35
Zaciążonych potwierdz
. IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,mychunia,Kinia1,emalia82,Andzia15,
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 2
6

nadzieja - @ 17-23.10
Amaliee - @ 26.10joaro - @ 28.10
Conti - @ 31.10 23
augustynka 2
wiikki - @ 6.11 2
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11

Macadamia - @7.113malena100 - @ 9.11
Phoebe - @ 9.11 2
Listopad

ookatkaoo1993 - @ 10.11
GosiaDr - @ 11.11
4
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
watpliwosci3 - @ 14.11 5
mikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, Gofka, tamaguczi,melponea,missiiss1301,Ulika,

mychunia przykro mi bardzo :-(

Malusiolka - tak, dostanie kasę z PZU. Grupówka obejmuje wszędzie.

A tak w ogóle witam się w niedzielny poranek i życzę miłego dnia :-)

reklama
Watpliwosci
Przykro mi kochana:-( Ehhh tak to juz jest, ale domyslam sie co czujesz, jak sie staralismy o Antosia ja mialam test ktory mi pokazal od razu druga kreske nie bardzo blada i skakalam wtedy z mem a poszlam na bete i lipa... To jest pkropne, bo daja nam nadzieje a pozniej kolejny ja rozwiewa:no: Uszka do gory idzialajcie, dzialajcie! &&&& za kolejny cykl!

Do góry