reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

julia... ja lykam cynk... jest dobry na wlosy i paznokcie:)

albo kup sobie szampon kosztuje chyba 25 zł w aptece.... DERMENA ale nie pamietam ktory bo jest zielony i niebieski... ja mialam pomogł troszku

reklama
mychunia zgadzam sie z Cyntia w 100%!! zbadaj sie kochana!
malusiolka przenies emalie do lipcowek, zasluzyla sobie po 18 cyklach staran! :-) a historia z mezem, straszna po prostu. jestem w szoku ze zdecydowal sie zostac w pracy. zrobcie cos bo tak nie moze byc!

Cyntia trzymaj sie kochana! a nie jest tak ze przed uplywem powiedzmy 3 miesiecy mozesz sprawdzic jak sie goisz i czy endometrium ladne jest i byc moze rozpoczac starania wczesniej? gdyby tak sie nie dalo to mam nadzieje ze jakos Ci ten czas leci, juz niedlugo przedswiateczny chaos moze jakos przyspieszy uplyw czasu.

hej dziewczyny :tak:

nie pojadę do szpitala, bo u nas traktują pacjenta jak śmiecia.... ostatnio nawet wyrzucili dyrektorkę szpitala... a jak pojedziesz gdzie indziej to Cie odsyłają do miejsca zamieszkania :baffled:

dziś póki co (przed chwilą wstałam) tylko trochę krwi na podpasce... czekam do jutra, bo jutro mam powtórzyć test... lekarka mówiła od razu, że albo się utrzyma albo pójdzie... we wtorek mam dzwonić do niej rano to zobaczymy co zaleci....

czekam na rozwój wypadków

Wpadłam tylko dać znać, że okres co miał być w październiku, przyszedł dopiero w listopadzie. 44-48 dniowe cykle jak w mordę strzelił. Znikam z forum, także proszę mnie wykreślić z listy ;)

Julia, specjalne preparaty są. Kochana, ale czy mój mąż dostanie pieniądze z ubezpieczenia jak w pierwszej pracy robi na umowę o prace i tam dodatkowo PZU, a w drugiej pracy na działalności i odprowadza tylko zdrowotne składki i tu miał wypadek? ;/ Pytam się, bo się denerwuje. Tak to ciężko nam będzie przez ten miesiąc/dwa miesiące. A co do włosów pójdź do apteki i powinni dać Tobie szampon na wypadanie włosów. Kochana, brakuje Ci witamin skoro wypadają <przytul> Ja przy Roksanie myślałam, że łysa będę.

susel, przepisałam. Przez te nerwy inną listę wstawiłam.

Madzia&Lena
jak sobie życzysz usuwam. Życzę powodzenia :)

Starających się:36
Zaciążonych potwierdz
. IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,mychunia,Kinia1,emalia82
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 2
6

nadzieja - @ 17-23.10
Amaliee - @ 26.10joaro - @ 28.10
Conti - @ 31.10 23
augustynka 2
wiikki - @ 6.11 2
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11

Macadamia - @7.113malena100 - @ 9.11
Phoebe - @ 9.11 2
Andzia15 - @ 9.11 6
Listopad

ookatkaoo1993 - @ 10.11
GosiaDr - @ 11.11
4
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
watpliwosci3 - @ 14.11 5
mikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, Gofka, tamaguczi,melponea,missiiss1301,Ulika,

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)

U nas wszystko ok :-) dzisiaj tempka skoczyła więc szansa na owu jest :tak:

Kinia piękna betka! Gratuluję :*

Mychunia przykro mi, że musisz przez to przechodzić.. ja zgadzam się w 100% z Cyntią ale miejmy nadzieję, że to nic poważnego :tak:

Katkao przykro mi, że II kresek nie zobaczyłaś.. może za wcześnie?

Malusiolka
masakre ma Twój maż z pracą :sorry: co za ludzie! :eek: jeżeli chodzi o PZU to tak, może dostać odszkodowanie :tak:

Cyntia Słońce decyzja należy do Ciebie.. jakbyś odeszła to mi Cię będzie bardzo brakować :-( i przykro mi, że musisz tak długo czekać ze staraniami.. Tulę :*

Julia będzie dobrze! :-) Ciesz się bo udało się i masz fasolkę a nie myśl o tym co będzie! Niektóre dziewczyny mogłyby zostać łyse byle żeby tylko mieć dziecko więc nie narzekaj :-p

Andzia też coś widzę.. gratuluję! :-)

Emalia doczekałaś się! Nudnej i spokojnej ciąży Ci życzę :*

Gosia oby @ nie przyszła!

tutaj można się nabawić kompleksów - tyle FASOLEK! :-p:-D pięknie.. cieszę się razem z Wami i mam nadzieje, że szybko do Was dołączę :-)

reklama
Do góry