reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

hej! Mi się chyba owu spóźniła bo z tego ci czytam o śluzie to wczoraj miałam właśnie taki jaj białko jajka. Wiec nieproznowałam z mężem. Nad ranem strasznie bolał brzuch. Piersi nadal bez zmian tj. Nie bola gdzie po owu powinnam mieć tkliwe. Eh cholerne czekanie!

reklama
black_tea - dobrze, że nie próżnowaliście. Ale wiesz, śluz to nie tylko jeden z objawów towarzyszących owu :)
U mnie się to w tym cyklu pomieszało, bo najpierw był jak białko jajka, ale testy owu negatywne. Później wodnisty, szyjka wysoko otwarta, test pozytywny więc wtedy na pewno była :tak: A już myślałam, że jestem po - sugerując się tym śluzem.
Trzymam kciuki :-)

Jeruna, nie nadążam Was czytać choćbym nawet chciała :D :D :D
U mnie teraz nie-czekanie na @. Nie nastawiam się przesadnie na ten cykl przez podwyższone TSH ( 2,21 ) więc przynajmniej spokojnie i bez przesadnej nadziei mija mi ten czas. Sie zobaczy :)

Straciatella - teraz to ja jestem już w pracy i tak się herbatka napiłam, że jestem mega rozcieńczona :-) Mam pyszna herbatkę "grzane wino", pachnie tak, że ludzie mi tu zaglądają się i patrzą co to. :-D

black_tea - ja tez z tymi objawami jestem trochę ciemna,dlatego latam na USG i wszystko mam czarno na białym.

centka - ovufriend wyznacza tą granicę dopiero trzeciego dnia, w którym zanotujesz wyższą tempke - czyli trzeci dzień wyższych temperatur :tak:
Patrząc na twój wykres, powinien machnąć kreche dla 14 dc :)

no własnie boli mnie w podbrzuszu ale w ubieglym miesiącu tez tak bolało :/ chyba nie wiem....żyję zbyt szybko.

a co to ten ovufrend

centka80 - no z 5 o'clock. Jeszcze jest super gruszkowa. Ogólnie nie lubię herbat smakowych, ale te mnie powalają :-) No i do słodzenia ksylitol. Jestem wielką orędowniczką używania ksylitolu brzozowego, a porzucenia całkowicie cukru. Jak któraś jeszcze nie słyszała, to chętnie się mogę naprodukować w tym temacie, bo warto to wiedzieć. :-)

reklama
Dziewczyny no takkkk...ale gafa...przepraszam,pomyliłam się BENFICA to do Ciebie było !!! Nie udawaj że nas nie słyszysz !!! :growl::growl::growl:

Piaska też testuje niebawem i kto jeszcze,kto ....ale adrenalina noooo :tak::tak::tak:
Kaasylitol brzozowy...zapytam jaka cena takiego cuda ??? Ja duuużo słodzę...półtora/dwie łyżeczki na szklankę...czy ksylitolem też tak dosłodzę ??? A co z ciastami, ciasteczkami też nim się słodzi ??? Ahhhh...pociągnę Cię za język:tak::tak::tak:
jak masz czas to mi napisz...bom ciekawa strasznie
A herbatki to ja lubliu !!!!

P.S. Nic nie pomyliłam tym razem ??? U nas leje,wieje i w ogóle do doopy pogoda
A mnie masakrycznie boli brzuch na @...muszę chyba no-spę powitać w żołądku !!!

Ostatnia edycja:
Do góry