reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

hej! Mi się chyba owu spóźniła bo z tego ci czytam o śluzie to wczoraj miałam właśnie taki jaj białko jajka. Wiec nieproznowałam z mężem. Nad ranem strasznie bolał brzuch. Piersi nadal bez zmian tj. Nie bola gdzie po owu powinnam mieć tkliwe. Eh cholerne czekanie!

reklama
black_tea - dobrze, że nie próżnowaliście. Ale wiesz, śluz to nie tylko jeden z objawów towarzyszących owu :)
U mnie się to w tym cyklu pomieszało, bo najpierw był jak białko jajka, ale testy owu negatywne. Później wodnisty, szyjka wysoko otwarta, test pozytywny więc wtedy na pewno była :tak: A już myślałam, że jestem po - sugerując się tym śluzem.
Trzymam kciuki :-)

Jeruna, nie nadążam Was czytać choćbym nawet chciała :D :D :D
U mnie teraz nie-czekanie na @. Nie nastawiam się przesadnie na ten cykl przez podwyższone TSH ( 2,21 ) więc przynajmniej spokojnie i bez przesadnej nadziei mija mi ten czas. Sie zobaczy :)

Straciatella - teraz to ja jestem już w pracy i tak się herbatka napiłam, że jestem mega rozcieńczona :-) Mam pyszna herbatkę "grzane wino", pachnie tak, że ludzie mi tu zaglądają się i patrzą co to. :-D

black_tea - ja tez z tymi objawami jestem trochę ciemna,dlatego latam na USG i wszystko mam czarno na białym.

centka - ovufriend wyznacza tą granicę dopiero trzeciego dnia, w którym zanotujesz wyższą tempke - czyli trzeci dzień wyższych temperatur :tak:
Patrząc na twój wykres, powinien machnąć kreche dla 14 dc :)

no własnie boli mnie w podbrzuszu ale w ubieglym miesiącu tez tak bolało :/ chyba nie wiem....żyję zbyt szybko.

a co to ten ovufrend

centka80 - no z 5 o'clock. Jeszcze jest super gruszkowa. Ogólnie nie lubię herbat smakowych, ale te mnie powalają :-) No i do słodzenia ksylitol. Jestem wielką orędowniczką używania ksylitolu brzozowego, a porzucenia całkowicie cukru. Jak któraś jeszcze nie słyszała, to chętnie się mogę naprodukować w tym temacie, bo warto to wiedzieć. :-)

reklama
Dziewczyny no takkkk...ale gafa...przepraszam,pomyliłam się BENFICA to do Ciebie było !!! Nie udawaj że nas nie słyszysz !!! :growl::growl::growl:

Piaska też testuje niebawem i kto jeszcze,kto ....ale adrenalina noooo :tak::tak::tak:
Kaasylitol brzozowy...zapytam jaka cena takiego cuda ??? Ja duuużo słodzę...półtora/dwie łyżeczki na szklankę...czy ksylitolem też tak dosłodzę ??? A co z ciastami, ciasteczkami też nim się słodzi ??? Ahhhh...pociągnę Cię za język:tak::tak::tak:
jak masz czas to mi napisz...bom ciekawa strasznie
A herbatki to ja lubliu !!!!

P.S. Nic nie pomyliłam tym razem ??? U nas leje,wieje i w ogóle do doopy pogoda
A mnie masakrycznie boli brzuch na @...muszę chyba no-spę powitać w żołądku !!!

Ostatnia edycja:
Do góry