Nooo
Madzia to teraz dzieciątko szybko szybko ;-)
Wanda, no to uparciuch z tego Twojego męża oj nie ładnie... a przecież kobiecie w ciąży się nie odmawia hihi ;-).Anielka to urocze imię, a z resztą mi podobają się takie imiona rzadko już spotykane.
Cyntia na pewno nie jesteś żałosna, po prostu zależy Tobie, Twojemu ukochanemu z pewnością też, ale facet jest inny i ma inne podejście do tego. A po drugie kto powiedział że w tym cyklu musi być owu tak jak w poprzednim? Kochana jeszcze nic straconego, a przede wszystkim nie róbcie niczego na siłę. Będzie dobrze
Nic moje grzeszki już zjedzone (cukierki michałki i wafelki), a jutro znowu do pracy. W ogóle miałam dzisiaj taki dzień do niczego, po pracy wracałam sobie rowerkiem do domku ( już pomijam fakt, że padało... więc wyglądałam pod koniec jak zmokła kura) ledwo co ruszyłam i jadę chodnikiem mija mnie jeden samochód, drugi... jedzie tir i ochlapał mnie, z tego wszystkiego zaczęłam na niego przeklinać ( no bo jak na chodniku sobie jechałam , to powinien zwolnić... a gdybym szła z dzieckiem w wózku !?) no ale ok jadę dalej, przestał działać mi hamulec więc staram się w tym deszczu coś naprawić... nie udaje się, to myślę sobie ok powoli dojadę do domku. Wjeżdżam na ulicę a rower mi co jakiś czas sam hamuje, więc znowu patrze a tam przedni hamulec tarł o koło no to poprawiłam i dojechałam jakoś, ale ja to zawsze natrafiam na taką pogodę, jak jadę rowerem to pada...
.
Oby jutro był lepszy dzień dla Was i dla mnie. Trzymam kciuki !! &&&&&&&&&&& Dobranocka ;-)