reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

susel, bardzo mi przykro.. :-( Trzymaj się cieplutko, jestem z Tobą...

Naprawdę ciężko za Wami nadążyć :tak: tak dużo piszecie!!
Cześć centka ;-) I powodzenia w staraniach!

wanda, no trudno, że przyszła @, ale jeszcze tyle życia przed nami. Trzymaj się ;-)

cyntia, dziś będzie lepiej. Przytul swojego faceta, dziewczyny dobrze mówią, faceci też się boją i średnio reagują na tzw. sex zadaniowy. Trzymam kciuki, nie martw się :tak:

benefica, trzymam kciuki za wizytę jutrzejszą, mam nadzieję, że lekarz Cie uspokoi. A że ten test nadal trzymasz w torbie, to podziwiam ;-), ja bym się nie pohamowała na bank.

I jak miałam wczoraj strasznie kiepski dzień, na koniec padłam jak długa i zasnęłam w sekundę i pomimo, ze spałam 8godz. dziś ciągnę nosem po ziemi, taka jestem niewyspana. Nie wiem co się dzieje.
Trzymam za Was wszystkie kciuki, a sama mam nadzieję, że ten dzień będzie choć odrobinę lepszy...

reklama
Dzień doberek :-)

Benfica to kciuki trzymam oby @ nie przyszła, a była to fasolka :-)

Ja już w pracy i dzień zaczęłam z tigerem, wogóle taki dzień jak i pogoda czyli do niczego ech...

Miłego

Susel strasznie mi przykro :((

Ja wstałam i jakbym dostała nowe życie po tej jelitówce. Czuję się o niebo lepiej

Dziś mąż mi oznajmił, że drugiego dziecka jednak nie chce, bo gdy jego nie było Nadia się rozchorowała i ja panikowałam i nie umiałam się ją odpowiednio zająć. Myślę, że każda matka widząc cierpiące dziecko na skraju odwodnienia mogłaby spanikować.
Pewnie jak mu przejdzie to dni płodne miną :/

wiikki to co chłopy nazywają paniką to po prostu troska o dzicko i tyle !!! Dobrze że obydwie macie się dobrze !!!

Benfica Ty mnie babooo nie denerwuj...wyciąg sikacza z torby i nasikaj !!!!!!!
I to już !!! Natentychmiast !!! I wynik mi tu pisz !!!!!!!!!!! JUŻ
Jak nie groźbą to prośbą...
Suselku Ty nasz kochanieńki zrób teraz tego sikacza co tak biedny sam siedzi w torbie...taki malutki jeden... będzie mu raźniej jak nasiusiasz na niego...a my będziemy wdzięcznie jak podzielisz się z nami wynikiem !!!
PLISSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!

Ja od rana mam meeegaśny ból miesiączkowy...się zastanawiam czy no-spy sobie nie zapodać ????????
Już nie mam złudzeń,że @ przyjdzie niebawem !!!
Wiem , wiem nie ma @ jest nadzieja...nasze motto...ale ja wiem że to nie w tym przypadku :no: No nic trudno !!!

Ostatnia edycja:
susel - chyba sobie żartujesz? Jak to? Bete zrobiłaś? U ginka byłaś? :szok::-:)-( Przykro mi... bardzo... tulę z całego serca..

Poziomk@ - jak to jest możliwe, że tobie suwaczek pokazuje 4tc i 1 dzień? A mi 3tc i 5 dzień?
Kiedy ostatnio miałaś @?

Dorcia - susel ma testować czy benfica? :confused:
Dorcia, piczolinko.. Co ty pierdzielisz? :-D Żadne małpisko nie przylezie i mnie nawet nie wkur.. wkurzaj! Nie mów tak, bo ci bieruńskiego mixa nie podeśle...

Benfica - ja bym testowała myszko.. Co ma być to będzie, a skoro okres Ci się nie spóźniał tyle wcześniej.. to wiesz co to może znaczyć :tak: Zupełnie racjonalnie, bez szaleństw. Jeszcze cie jutro gin tak niedelikatnie zbada, że odpukać coś nabroi :angry: lepiej wiedzieć wcześniej.

wikki - faceci to tak mają.. a sami by sobie w dupie dali rade z dzieckiem. Mała kupka i już KATASTROFA!!!!

Ostatnia edycja:
czesc kochane Dziewczynki!
Ja już w pracy, dziś wcześnie wystartowalam, bo wczoraj połowy rzeczy nie zrobiłam i dziś muszę nadgonic.
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Poziomk@ - ahhaaaaa, to wiele wyjaśnia. Masz dłuższe cykle, pewnie wcześniej musiałaś mieć też owu.
U mnie @ była 26.07.

Dziewczyny, czy myślicie że u mnie może jeszcze @ jutro przyjść? :crazy:

edit: tutaj odpisze jeszcze pozostałym dziewojom, ale nie nadążam :tak:

Mimimoo- tiger? U mnie też zawsze energetyk na dzień dobry :rofl2: Dopiero teraz zwolniłam tempo i mam kawe pół na pół z mlekiem i mega słabą. Ja nie wiem jak podołam...
A te twoje przeżycia na rowerze, hahaha.. aż oplułam monitor :-D bidulka...

mychunia
- kiedy testujesz??

centka - oxfoooord :szok: ale czad.. Zawsze marzyłam, żeby tam studiować :-)
Trzymam kciuki za staranka kiedykolwiek by one nie były :rofl2:

Gdzie te czasy szkolnej prymuski... jak zaciążyłam, ludzie zaczęli mnie traktować jak jakąś niedojde pod hasłem "puściła się, zaciążyła i zmarnowała życie". Do tej pory widzę te spojrzenia. KIJ IM W OKO, będę dumnie paradować z drugim bebechem.

Ostatnia edycja:
A mnie wreszcie plamienia ustały.
No więc nie wiem, chyba za 2 dni zatestuję, ale jeszcze na pewno nie jutro. A wczoraj myslałam, żeby to dziś zrobić, ale jestem taaaaakaaaa zaspana, ze zapomniałam. :-D

reklama
Do góry