reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

susel, bardzo mi przykro.. :-( Trzymaj się cieplutko, jestem z Tobą...

Naprawdę ciężko za Wami nadążyć :tak: tak dużo piszecie!!
Cześć centka ;-) I powodzenia w staraniach!

wanda, no trudno, że przyszła @, ale jeszcze tyle życia przed nami. Trzymaj się ;-)

cyntia, dziś będzie lepiej. Przytul swojego faceta, dziewczyny dobrze mówią, faceci też się boją i średnio reagują na tzw. sex zadaniowy. Trzymam kciuki, nie martw się :tak:

benefica, trzymam kciuki za wizytę jutrzejszą, mam nadzieję, że lekarz Cie uspokoi. A że ten test nadal trzymasz w torbie, to podziwiam ;-), ja bym się nie pohamowała na bank.

I jak miałam wczoraj strasznie kiepski dzień, na koniec padłam jak długa i zasnęłam w sekundę i pomimo, ze spałam 8godz. dziś ciągnę nosem po ziemi, taka jestem niewyspana. Nie wiem co się dzieje.
Trzymam za Was wszystkie kciuki, a sama mam nadzieję, że ten dzień będzie choć odrobinę lepszy...

reklama
Dzień doberek :-)

Benfica to kciuki trzymam oby @ nie przyszła, a była to fasolka :-)

Ja już w pracy i dzień zaczęłam z tigerem, wogóle taki dzień jak i pogoda czyli do niczego ech...

Miłego

Susel strasznie mi przykro :((

Ja wstałam i jakbym dostała nowe życie po tej jelitówce. Czuję się o niebo lepiej

Dziś mąż mi oznajmił, że drugiego dziecka jednak nie chce, bo gdy jego nie było Nadia się rozchorowała i ja panikowałam i nie umiałam się ją odpowiednio zająć. Myślę, że każda matka widząc cierpiące dziecko na skraju odwodnienia mogłaby spanikować.
Pewnie jak mu przejdzie to dni płodne miną :/

wiikki to co chłopy nazywają paniką to po prostu troska o dzicko i tyle !!! Dobrze że obydwie macie się dobrze !!!

Benfica Ty mnie babooo nie denerwuj...wyciąg sikacza z torby i nasikaj !!!!!!!
I to już !!! Natentychmiast !!! I wynik mi tu pisz !!!!!!!!!!! JUŻ
Jak nie groźbą to prośbą...
Suselku Ty nasz kochanieńki zrób teraz tego sikacza co tak biedny sam siedzi w torbie...taki malutki jeden... będzie mu raźniej jak nasiusiasz na niego...a my będziemy wdzięcznie jak podzielisz się z nami wynikiem !!!
PLISSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!

Ja od rana mam meeegaśny ból miesiączkowy...się zastanawiam czy no-spy sobie nie zapodać ????????
Już nie mam złudzeń,że @ przyjdzie niebawem !!!
Wiem , wiem nie ma @ jest nadzieja...nasze motto...ale ja wiem że to nie w tym przypadku :no: No nic trudno !!!

Ostatnia edycja:
susel - chyba sobie żartujesz? Jak to? Bete zrobiłaś? U ginka byłaś? :szok::-:)-( Przykro mi... bardzo... tulę z całego serca..

Poziomk@ - jak to jest możliwe, że tobie suwaczek pokazuje 4tc i 1 dzień? A mi 3tc i 5 dzień?
Kiedy ostatnio miałaś @?

Dorcia - susel ma testować czy benfica? :confused:
Dorcia, piczolinko.. Co ty pierdzielisz? :-D Żadne małpisko nie przylezie i mnie nawet nie wkur.. wkurzaj! Nie mów tak, bo ci bieruńskiego mixa nie podeśle...

Benfica - ja bym testowała myszko.. Co ma być to będzie, a skoro okres Ci się nie spóźniał tyle wcześniej.. to wiesz co to może znaczyć :tak: Zupełnie racjonalnie, bez szaleństw. Jeszcze cie jutro gin tak niedelikatnie zbada, że odpukać coś nabroi :angry: lepiej wiedzieć wcześniej.

wikki - faceci to tak mają.. a sami by sobie w dupie dali rade z dzieckiem. Mała kupka i już KATASTROFA!!!!

Ostatnia edycja:
czesc kochane Dziewczynki!
Ja już w pracy, dziś wcześnie wystartowalam, bo wczoraj połowy rzeczy nie zrobiłam i dziś muszę nadgonic.
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Poziomk@ - ahhaaaaa, to wiele wyjaśnia. Masz dłuższe cykle, pewnie wcześniej musiałaś mieć też owu.
U mnie @ była 26.07.

Dziewczyny, czy myślicie że u mnie może jeszcze @ jutro przyjść? :crazy:

edit: tutaj odpisze jeszcze pozostałym dziewojom, ale nie nadążam :tak:

Mimimoo- tiger? U mnie też zawsze energetyk na dzień dobry :rofl2: Dopiero teraz zwolniłam tempo i mam kawe pół na pół z mlekiem i mega słabą. Ja nie wiem jak podołam...
A te twoje przeżycia na rowerze, hahaha.. aż oplułam monitor :-D bidulka...

mychunia
- kiedy testujesz??

centka - oxfoooord :szok: ale czad.. Zawsze marzyłam, żeby tam studiować :-)
Trzymam kciuki za staranka kiedykolwiek by one nie były :rofl2:

Gdzie te czasy szkolnej prymuski... jak zaciążyłam, ludzie zaczęli mnie traktować jak jakąś niedojde pod hasłem "puściła się, zaciążyła i zmarnowała życie". Do tej pory widzę te spojrzenia. KIJ IM W OKO, będę dumnie paradować z drugim bebechem.

Ostatnia edycja:
A mnie wreszcie plamienia ustały.
No więc nie wiem, chyba za 2 dni zatestuję, ale jeszcze na pewno nie jutro. A wczoraj myslałam, żeby to dziś zrobić, ale jestem taaaaakaaaa zaspana, ze zapomniałam. :-D

reklama
Do góry