ja jednak na te bete nie pojechalam bo do 10 laboratorium bylo...jednak pojde we wtorek wyniki beda pod wieczor do sprawdzenia w necie!
Ale kupilam sobie test strumieniowy! i wyszla piekna gruba kreska!;-)
Kinia wiesz co jesli masz szkodliwe warunki pracy to od razu dostaniesz..tak przynajmniej mi sie wydaje
w jednej i drugiej ciazy to od razu l4 dostawalam , teraz napewno tez dostane
a co do gin to lepiej wychodzi opcja druga, czyli co wszystko na miejscu ale tez musisz sie cos dowiedziec o lekarzach ...bo to ma byc dobry lekarz mam nadzieje ze ktos pomoze ci w opini...
Watpliwosci ja rowniez jak Iwo widze cos jak niepowieksze zdjecia...ale co to?! moze kreska moze wadliwy test, chcesz sie upewnic? kup innej firmy moze test i zrob jutro lub pojutrze!
Emalia co z twoja beta?????
Ale kupilam sobie test strumieniowy! i wyszla piekna gruba kreska!;-)
Kinia wiesz co jesli masz szkodliwe warunki pracy to od razu dostaniesz..tak przynajmniej mi sie wydaje
w jednej i drugiej ciazy to od razu l4 dostawalam , teraz napewno tez dostane
a co do gin to lepiej wychodzi opcja druga, czyli co wszystko na miejscu ale tez musisz sie cos dowiedziec o lekarzach ...bo to ma byc dobry lekarz mam nadzieje ze ktos pomoze ci w opini...
Watpliwosci ja rowniez jak Iwo widze cos jak niepowieksze zdjecia...ale co to?! moze kreska moze wadliwy test, chcesz sie upewnic? kup innej firmy moze test i zrob jutro lub pojutrze!
Emalia co z twoja beta?????