reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Conti- trzymasz w napięciu jak dobry horror :) ja czuję w kościach że jest fasolka.

Kinia- nie stresuj się, przecież to sam początek i nawet beta może wyjść slabiutka. Ale szkoda kasy na testy rób betę.

to przesyłam Wam to nasze słoneczko:

536838slonce2k50y.gif

Anka - dzielenie się watpliwosciami w temacie staranek jest ciezkie np z kolezanka, bo ludzie jak się nie staraja to nie wiedza jak to jest.

Wanda - bylam na becie zobaczymy co i jak. A spac to już od 3 dni nie mogę :/

Malena - pani pielegniarka powiedziala, że jak dwa testy wyszly to powinno być na tak, nawet jeśli byly slabe.

Julia - zobaczymy co pokaze Beta, bede się stresowac do konca dnia.

Agniecha - mam nadzieje, że to z powodu mniejszej czulosci. @ jeszcze nie ma. Zdrowka dla Matiego.

Natkusia - dzięki, moje ovufriend też pokazywalo w caly swiat, owulke zaznaczylam recznie, bo nagle mi ovu wykasowal. Moze u Ciebie też tak jest.

Czekam na wyniki Bety beda poznym popoludniem lub wieczorem.

kinia ... dokladnie tak jak mowisz ja powiedzialam kiedys kolezance w sumie to przyjaciolce takiej od serca o moich watpliwosciach... o objawach ( po owulacji) czesto jej o tym mowilam... a ona powiedziala ze jestem dziwna i ze jej suie tego sluchac nie chce.. i tak oto zostalam bez przyjaciolki kilka wymian zdan i po przyjazni

trzymam && za bete

reklama
Do góry