reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Kontra doskonale to rozumiem, mialam tak w pierwszej ciazy, że co miesiac rozczarowanie. Wczoraj robiac test zrobil się pasek rozowy i widoczna kreska kontrolna, mowie dupa, ale w przeciagu 15 s pojawila się slaba kreska w polu testowym i też nadal się boje w to uwierzyc. Mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki kochana :*

reklama
Jestem jestem :-)

Mi dzisiaj wskoczyło nowe forum :-) a ja będę inna i muszę stwierdzić,że nowe image forum podoba mi się :-D

Kinia ja Ci powiem, że przy Twoim wykresie w życiu bym nie powiedziała, że to ciąża :szok::-D ale jeszcze raz bardzo GRATULUJĘ!! :* i &&&& za jutrzejszą betę! Prześlij mi jakiegoś specjalnego fluida żeby ta moja owulka się pojawiła ;-)

Mychunia zrób, test.. przecież nic nie tracisz :-)

Malusiolka eh biedne Wy.. zdrówka dużo :*

Susel tempka ładnie się utrzymuję więc &&&& żeby fasolka z tego była :tak:

Wanda dobrze, że się wyjaśniło :-) teraz wiesz na czym stoisz i możecie się starać :-) będzie dobrze :*

Gosia to pewnie następny cykl będzie Wasz :tak:

Kontra a myślisz, że owulkę miałaś? &&&&&&&& za II kreseczki :-)

mamaTomeczka pewnie, że nie zaszkodzisz :no: tylko żebyś nie piła jakieś mega mocnej :-)

właśnie.. też się martwię o Piaskę :sorry: wiadomo coś?

Julia wiesz że w ciąży nie można się denerwować? Niepotrzebne bo na pewno będzie dobrze :tak:

a ja jeszcze owulki nie miałam.. temp mi poleciała w dół ale od wczoraj bolą mnie jajniki i pojawił się śluz owulacyjny więc pewnie jeszcze wszystko przede mną :tak: serduszka są więc zobaczymy :-D

mamaTomeczka uwielbiam te Twoje teksty :) już sobie tylko wyobrażam jak to Teściowej nagadałaś:) no a pazurki na czerwono to elegancko, też zawsze muszę mieć u stóp pomalowane, bo inaczej to jakoś tak się dziwnie czuję... nawet u rąk to nie jest dla mnie takie ważne, mimo, że te stopy rzadko pokazuję, bo ja zmarzluch i po domu zawsze w skarpetkach chodzę :)

Wanda dobrze, że się wyjaśniło, wiem, że na pewno jeszcze miałaś nadzieję, ale widocznie tak miało być a zaraz i tak pewnie będziesz ciężaróweczką, trzymam &&&& za szybki powrót do starania się

kontra hmm, no dziwny ten Twój cykl, Ty w sumie chyba też jesteś "wysoko tempereturowiec" ;-) to jest Twój pierwszy cykl z pomiarami? czy wiesz jakie masz zazwyczaj temp. w 1 i 2 fazie ?

Suselku &&&&& za ten cykl, niech temp. już nie spada

no właśnie gdzie się podziała Piaska ??????????????
o i nie wiem czy pamiętacie Ysmenę tak nagle zniknęła z forum???

a ja melduję, że temp. nie spadła i rano trzymała się na poziomie 37,1

mamaTomeczka i dobrze,że nagadałaś! a niech cały dzień siedzi w kiblu :-D tylko Ty tam się za bardzo nie denerwuj!! :wściekła/y:

Conti Twój wykres wygląda obiecująco :tak: &&&&&&&&&&&& a kiedy będziesz testować?

Susel, nie raz próbowałam i pomagały :)

Wandzia, mam taką nadzieje, bo na razie dziwnie mi się tu pisze :p

mamaTomeczka, widzę że Ty też swojej teściowej nie lubisz :D Skąd się biorą takie babsztyle? Kochana, wyślij swojej i mojej teściowej myszy :-D

Conti, moja to od razu skomentowałaby. Pamiętam jak pomalowałam sobie przed porodem, to od razu, że idę na facetów ;) Za każdym razem kiedy wróciłam od fryzjera, to też komentowała, że mi w ogóle fryzura i kolor nie pasuje. Ale jak jej córeczka ostatnio przyjechała i przefarbowała się na czerwony (wyblakły) i wyglądała jak k**wiszcze, to wszystko w porządku. Jeszcze do mnie z tekstem "Bardzo ładnie Kasia teraz wygląda, prawda?", a ja nie odezwałam się ani słowa i już po jej minie widziałam, że jest zła na mnie za to :D Jak ja Kocham moją teściową!

w0Yawcf.jpg UYFfXDD.jpg

Conti, pamiętam ysmene. Miała tylko jechać na weekend do teściów. Jeszcze w wątku zamkniętym pytała się, która z nas chce darmowe laki, bo ma dostęp ;) Coś mi ona śmierdziała oszustwem. Dlatego też dziwiłam się jak lamorelka wysyłała zaproszenia do zamkniętej grupy osobom, które ledwo poznałyśmy.

Załączniki

• w0Yawcf.jpg
    w0Yawcf.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 32
  • UYFfXDD.jpg
    UYFfXDD.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Natkusia ja też bym na to nie wpadla :) ale ja mam naturalnie tempke ok 35,8 czasami nizsza. Przy 37,5 chodze po scianach tak jak inni przy 39. Zobaczymy co jutro beta pokaze :)

Malusiolka buhaha dobre :-D:-D ja walczyłam rok z moją teściową ale zaczęłyśmy się dogadywć i jest ok :tak:

Kinia mój wykres ostatnio szaleje więc dajesz nadzieje ;-) a beta na pewno wyjdzie piękna!! :tak:

Natkusia to trzymam kciuki za owulke, fluidki zaczne jakiekolwiek rozsylac jak potwierdze dopiero.

Susel zaczaruj siebie kochana, zaczaruj, przesylam ci moja moc :D

Malus, mama tomaczka jak was czytam to od razu mam banana na twarzy.

mamaTomeczka - jak już będziesz mordować, to możesz za jednym zamachem moją też sprzątnąć z tego świata, nie obrażę się... :tak:
Moja teściowa boi się mnie - i słusznie :-D Trzeba wychować ją.... od 12 lat (a nawet jeszcze przed małżeństwem) próbowała nas ze sobą w jakiś sposób poróżnić - ma pecha, bo mój mąż zawsze staje po mojej stronie... pewnie dlatego, że sam za nią nie przepada i nawet nie bardzo szanuje - ale to już inna i dłuższa historia dlaczego...

Natkusia - trzymam &&& żeby za ten cykl :tak:

Conti - Twój wykres wygląda ciążowo - kiedy testujesz ??

reklama
Maluś no szok z tą Twoją Teściową, wychodzi na to, że co byś nie zrobiła to byłoby źle, oj spróbowałaby mi coś Teściowa powiedzieć złego na temat mojego wyglądu - oczywiście konstruktywną krytykę jak najbardziej przyjmuję, ale na szczęście też ona się rzadko zdarza, bo Teściową mam bardzo dobrą i chyba gdybym miała jakieś 10 cm więcej wzrostu to byłabym dla Niej Synową idealną ;-)
no rzeczywiście z tą Ysmeną dziwne było

Wanda, Natkusia testuje w sobotę jeśli @ nie przyjdzie i jeśli temp. nie spadnie

Do góry