reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Conti ja mam jednak @ dostać 9.11. powiem Ci, że tez brzuch mnie pobolewa choć dziś jakoś słabiej niż wczoraj i niż w ogóle do tej pory. mam zamiar zatestować w niedzielę :baffled: okaże się co to będzie :baffled:

Julia gratulacje :-) :-)

Conti mnie tez boli brzuch, ale tak dziwnie, jakbym kolke dostala w prawym jajniku i troche promieniuje, nie jak na @. Temperatura Ci spada dzien przed @ zawsze czy jak juz sie rozkreca?
Kinia, znam to, moj maz juz kilka dni po serduszkowaniu pytal, jak sie dzidzia ma. W zeszlym cyklu tez i nic nie wyszlo.
MamaTomeczka a co to chomiory?:szok: Chyba juz sie powinnam zaczac bac:confused2:

Phoebe no to może fasolinka sobie miejsce szykuje ;-) mnie na razie z lekka pobolewa w krzyżach,a brzuch to tak trochę ciągnie
przez ostatnie miesiące temp. zazwyczaj spadała już ok. 11 dpo, ale z rok temu bywało, że temp. leciała już w trakcie @, więc różnie mam

Phoebe, kolkę w prawym jajniku to ja miałam zanim dostałam @ i czasami teraz tak mam. Trzymam &&&& aby to było to :):*

Conti, jak tam Kochana? @ nie ma i testy nie wychodzą? Może owu przesunęła się <przytul> &&&&& :*

emalia, przykro mi <przytul> :* &&&&& za kolejny cykl.

Pheobe wizytę mam dziś o 17:15 :)
Julia gratulacje, piękny teścior. Krecha chyba się szybciutko pojawiła? Widać, że jeszcze taki zaróżowiony ten teścik :-D

Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Malusiolka no na razie nic nowego, według ustaleń Suselka (z którymi się zgadzam) to dziś jest 12 dpo więc czekam do soboty i do tej pory testować nie będę

Conti, Ty to chociaz mierzysz tempke i wiesz mniej wiecej co i jak, a ja taka noga jestem ze sie nie znam. Niech Cie ciagnie, to dobry znak :-) &&&
Malusiolka kolka przed @, a kysz!
Tekla, wiesz jak to jest gdzies dzwoni dzwon, ale w ktorym kosciele... to przez nawal postow. Daj znac po wizycie :*
Kinia, moj byl pewien w zeszlym cyklu, bo dwa razy nam sie udalo za pierwszym podejsciem, wiec byl troche zdziwiony ze tym razem nie wyszlo. Tylko ze wtedy przedobrzyl z serduchami ( 3 razy pod rzad, 1 dzien przerwa i tak prawie caly cykl), mowilam mu, ze co za duzo to nie zdrowo i jak teraz sie uda to powiem " A nie mowilam", och jak bym chciala widziec jego mine ( teraz szlismy systemem 1/1).

reklama
Do góry