reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Malus
A to pech! No ale przynajmniej probowalas, ciesze sie ze nie jestes smutna:tak:Durne te testy i tyle i widac kazdy to wie. Nie wiedzieli skad wiecej kasy zdobyc to o , wymyslili sobie glupie testy.

Wanda
zastanawialam sie nad tym pytaniem Twoim o mierzenie rano tempki. Chodzi pewnie o to ze spisz i organizm jest w spoczynku przez okreslony czas, i nie dzialaja wtedy na niego rozne bodzce, i mierzy sie o tej samej godzinie zaraz po przebudzeniu zeby miec rzeczywisty pomiar czyli jak tempka sie zachowuje, jak rosnie i maleje bez rzadnych czynnikow na nia dzialajacych.Gdybysmy miezyli tempke w dzien to moze by sie zmieniala z racji tego ze np wczesniej ciezko pracowalismy, albo biegalismy ? Tak mi sie wydaje ale to tylko moja taka tam teoria :tak:

Mamatomeczka
no ba ze quixx'a hehe one sa dziwne te testy bo sie tak rozlewaja:eek: Ciekawe czy jakbym je polala woda czy tez by pokazaly bladziocha. W kazdym badz razie jestem psychicznie nastawiona ze zaczelam nowy cykl, choc jeszcze @ sie nie rozkrecila, ale moze mnie oszczedzi i nie bedzie az tak wredna i bolesna po ostatniej akcji. Wtedy to mnie nie oszczedzala

w ogole wiecie co, jak ja dostalam @ po 27 dniach to wydaje mi sie jakbym po tygodniu ja dostala:-D Norma dla mnie bylo co pol roku a tu o, wspomagana lutka ale jest normalnie hehe :-)

ja chyba tez bede okropna tesciowa, bede sie czepiala i dbala przesadnie o mojego synusia hahahaha:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka co za pech!!!!! jesli ciagle masz jeden punkt to oznacza ze ty masz Wiedze:) tylko poprostu pecha do idiotycznych pytan;/

Ja gdyby zobaczyla II kreseczki bylabym mega szczesliwa ale podzielilabym to z paroma osobami do ktorych mam zaufanie, i napewno Wam bym powiedziala:tak: aczkolwiek nie przewiduje w tym miesiacu Wam takich wiesci! niemam zadnych uplawow itd...jedynie piersi , wiec czekam na @

Missii, puki pamiętam przenoszę Ciebie do poczekalni.

Starających się: 40
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 2
6
aureolcia - @ 21-24.10
nadzieja - @ 17-23.10
Amaliee - @ 26.10
ulika - @ 27.10
joaro - @ 28.10
Conti - @ 31.10 23
augustynka 2
Listopad
Kinia1 - @ 5.11 2
wiikki - @ 6.11 2
kontra - @ 6.11 2
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
missiiss1301 - @ 7.11
Macadamia - @ 7.11 3

emalia82 - @ 8.11 18
malena100 - @ 9.11
Phoebe - @ 9.11 2
Andzia15 - @ 9.11 6
ookatkaoo1993 - @ 10.11
GosiaDr - @ 11.11
4
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
watpliwosci3 - @ 14.11 5
mikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, Gofka, tamaguczi,Madzia&Lena,melponea,mychunia,missiiss1301,

Maluś powiem Ci, że ja zawsze po 5h snu jestem zombii a od kilku dni spać nie mogę wcale i w ciągu dnia też jestem wyspana. Co do egzaminu to naprawdę pech, teraz trzeba posklejać jakieś lusterko, może pech się odwróci, co? A 13 na pewno będzie szczęśliwy, musi być.

Ludzik no to &&&&&&&&&&&7

Byłam dzisiaj u koleżanki ciążowniczki, kurcze jak ja jej zazdroszczę - to już 4 miesiąc u niej i wygląda super, też bym chciała być już zafasolkowana :( Ale to fakt, że na formum można się trochę zatracić i nakręcić. U mnie rano objawy jak na @, a później przeszło - bóle w podbrzuszu i takie ciągnięcie, mąż się śmieje, że napewno w ciąży już jestem, ale mnie się nie wydaje, nie czuję się tak bynajmniej. Jutro termin @ zobaczymy co z tego wyjdzie.

Zmykam zająć się łobuzem małym :)

mamoTomeczka masz racje porownuje cieze z Amelia, obolale piersi ,opozniona @ i plamienie brazowe:) a w sumie w pierwszej co stracilam to jedynie senna bylam i piersi przy chodzeniu strasznie bolaly biegac niemoglam musialam sobie je trzymac:tak:
Jednynie piersi mam teraz wrazliwe ze jak sciagne biustonosz to bola jak chodze... kurcze musze gleboko oddychac i niewkrecac sobie;-)

Powiem Wam ze jak zaczelam czytac Was to stwierdzilam ze niewiem czy chce tu sie udzielac w tym forum, wiecie dlaczego? bo czytalam o desperacji posiadania dziecka, objawach itd...nie o to chodzi ze irytowalo mnie to, bardziej Przerazilo ze za jakis czas ja moge byc na Waszym miejscu pragnac dziecka... ale z czasem oswoilam sie z rzeczywistoscia, przetrawilam to ze moze niebyc tak latwo jakbysmy tego chcieli...ale nie zaluje ze TU jestem:tak:

mam nadzieje ze nikogo nie urazilam, i ze dobrze mnie zrozumieliscie

reklama
Malusiolka - ja nie mogę, znowu tak niewiele Ci zabrało... Kurczę, ten temat widzę, że cały czas powraca...
Powiem Ci, że ja bym na pewno teraz nie zdała, zwłaszcza teorii... A mam wrażenie, że pytania coraz głupsze wymyślają.

Missiiss - pewnie masz rację, no cóż, będę w takim razie mierzyć rano. Jutro zaczynam, chyba :rofl2:

Malena - wiesz co, biorąc pod uwagę moje wcześniejsze doświadczenia, nawet nie bardzo pomyślałam, że mogłoby coś się stać... Do tej pory był test, ciąża, poród, potem znowu test, ciąża, poród - zero problemów... Może dlatego pochwaliłam się za szybko... I na pewno takiego błędu już nie popełnię...

Do góry