Grzankaa
Fanka BB :)
Maluś dziękuję, że pytasz dobrze się czuję, czasami mdłości szczególnie rano, ale jest ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinia, podziw dla Ciebie. Całą noc w pracy i tylko 2h snu. Ja to chodzę dosłownie jak Zomby po 1/2h snu. Mam nadzieje, że szybko przejdzie dziewczynką i będą mogła w końcu wrócić do normalnego życia. Jednak postanowiłam, że jadę. Roksanka nie ma gorączki, to muszę spróbować. Ale boje się najbardziej tego, że dostane bardzo mało punktów. Ale jak to się mówi "Raz się żyje". Trzymam &&&&& :* aby wredna m@pła nie zawitała Jak będzie brzuch pobolewał, to weź nos-pe.
doska, a może Ty w ciąży jesteś? Grzaneczka też miała zgagę zanim zobaczyła II kreseczki i też jej wykrakałam Kochana, kup sobie Reni na zgagę, powinno pomóc Ja na zgagę nie mogłam pić mleka, bo gorzej paliło. A poza tym jak jesteś w ciąży i masz zgagę, to powinnaś się cieszyć. Tak jak moje siostry mówiły.. dzieciaczkowi włoski rosną Dzieciaczek łysy nie nie będzie (u mnie się sprawdziło)
ja tez pije ziólka... jak narazie nie widze zadnych oznak ich dzialalnosci...
ale skoro juz je mam to bede pic..a moze cos tam zadzialaja