reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

hej laski:-)

sylwia- to ja ci życze jak najszybszego rozwiązania...niech sie coś zacznie dziać....już....i informuj na bieżąco jak by to moje zaklinanie cos pomogło:tak: będzie dobrze zdrówka życze....bądź dzielna

tysia- hej :-) no niekoniecznie teraz ale myśle że juz w krótce.....ja nie w temacie. a ty sie już starasz? i widzę że masz prawie 3 latka....czy 3 latkę? i zainteresowała mnie ta dieta na szybkie chudnięcie.....zapodaj na pw jak możesz...oj ja mam z czego lecieć :zawstydzona/y::szok:

kobietka-a no mam sentymenta do tego wątku.....wracam tu jak do nie wiem...rodzinnego domu haha

reklama
Mam ta dietę wydrukowaną i za Chiny nie mogę znaleźć wersji elektronicznej. Odpale jutro albo w niedziele skaner i wrzuce. Słowo harcerza ;)

Diablica - mam córeczkę, w maju konczy 3 lata i chcemy drugie dziecko ;) najlepiej chłopaka, ale jak bedzie dziewczyna tragedii nie będzie. I tak planujemy trójkę wiec bedzie jeszcze jedna szansa na chlopaka.
Ty to nawet niedaleko mnie mieszkasz - marne 150 km ;)

Diablica napewno poinformuje jak bedzie sie cos dzialo dzis mam 2 dni po terminie i nadal nic jak sie nie zacznie dziac to w srode ide do szpitala ale jak bym sie nioe odzywala od srody to bedziecie musialy poczekac bo nie mam neta w telefonie bo bb mi nie chodzi wiec jak cos to dam znac jak wroce :)

hej laski :)

sylwia ja wchodze tu z myślą ze juz urodziłaś a tu nic :D coś sie Twojej dzidzi nie spieszy na te mrozy i ma racje haha;) ale zycze szybkiego porodu i zeby wszystko było ok ;)

witaj diablica my sie nie znamy, mam nadzieje ze poznamy :)
kobietka dzięki, ja czekam do poniedziałku z ta nadzieja ze cos juz bedzie, stres mam ogromny ;)

pozdrawiam wszystkie i miłej soboty :)

no widzisz kochana nadal 2w1 ;p ale moje dzieci sa uparte jedno jak i drugie juz pokazalo swoj charakterek ;p
a za ciebie trzymam kciuki ja jak nie urodze to w pon tez ide na usg

Hej dziewczynki juz tu kiedyś byłam ale zniknęłam na troszkę bo dałam sobie spokój ze staraniami 4 stycznia miałam @ i od 3 dni mam lekkie bardzo lekkie plamienie takie niteczki krwi czy to możliwe aby sie udało i właśnie sie zagnieżdżało dzieciątko do miesiączki jeszcze trochę czasu i nie wiem co mam mysleć

haloł kobity....

co to ja miałam napisać....a wiem

cóż za piękny i słoneczny dzień dziś prawda? jaka ja jestem szczęsliwa.....och...gdyby nie ten mróz to mogłabym sie poopalać haha

olunia- po pierwsze...cześć....po drugie jest to wysoce prawdopodobne ze dochodzi do zagnieżdżania tylko wspomnij mi tu prosze który to dzień cyklu i kiedy była prawdopodobna owulacja...wtedy coś wiecej bede mogła ci powiedzieć....

sylwia- kciuki zaciśnięte i czekamy na niusy

tysia- o prosze....to gdzie ty pomieszkujesz że taka skromna ilość km nas dzieli??? to by było tak 4 lata różnicy między bąblami twoimi no nie? ale powiedz to wy sie staracie już o teraz czy jeszcze czekacie???bo nie wiem czy wyjmować pompony z szafy i już ci kibicować czy jeszcze mogą troszke poczekać;-)....a moze zaczniemy sie starać w tym samym terminie...o to by było szaleństwo;-)....ja tak planuje zacząć..hm sie rozmnażać w kwietniu ale u nas to zawsze długo trwa wiec to taki przedbieg można powiedzieć

carloska- jak najbardziej....miło cię poznać....i widzę że 2 miesiąc już sie zaczyna....jakieś dolegliwości? bo pewnie nie doczytałam

Ostatnia edycja:
reklama
diablica, suwaczek mam zły bo tydz temu sie okazało ze ciaza jest 2 tyg młodsza i narazie nic nie bylo widac tylko pęcherzyk i ciałko żółte wiec to bedzie teraz 6 tydz, i w pon ide drugi raz i sie stresuje czy wszystko bedzie ok! co do dolegliwosci to cyce mnie bolą mega! i troche mi niedobrze i jestem caly czas glodna;d

olunia ja nie mialam zadnego plamienia, krwawienia i nie mam do dzis ale to chyba dobrze nie? dziewczyny?

Do góry