reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Niemartwsie- no byle do wiosny potem już zleci :)
a ja zmieniłam lekarza endokrynologa , na ginko- endokrynologa i jestem mega zadowolona wszystko mi wytłumaczył jak to będzie z ciążą ,że dostosujemy leki do mojego stanu , że mam się nie bać bo wszystko będzie ok i ,że mam się pokazać u niego na cytologii stwierdziłam ,że skoro to endkorynolog ginekolog to będę do niego chodziła jako do endo i jako do ginka bardzo miły do tego i otwarty takiego lekarza szukałam.

hej laski, dzieki za pamięć:) mi juz sie poprawiło ale niestety gardło mnie rozbolało, i rodzinny dał mi antybiotyk, bałam sie brac ale skonsultowałam przez tel z ginem ze moge brac bez obaw, mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo przez to wogole nie moge spac w nocy ;/ w pon nareszcie na wizyte ale boje sie czy aby wszystko jest ok ;/

a jak tam U Was? Jakies plany weekendowe? :)

Kobietka - endo-gin to świetna sprawa! Nie musisz płacić oddzielnie za jednego i drugiego, wszystko załatwiasz na jednej wizycie! Same plusy!
Też bym chętnie takiego poszukała, ale nie chciałabym rezygnować ze swojego gina, bo jest dobry i nie płacę za wizyty (mam abonament medyczny wykupiony przez firmę, w której pracuje mąż). Mam też wspaniałego endo, do którego mam ogromne zaufanie i leczę się u niego już od lat.
Na co chorujesz, jeśli mogę spytać?

Carloska - najważniejsze, że już nie gorączkujesz i czujesz się lepiej! Antybiotyk szybko pomoże i będzie git :)
O wizytę się nie martw, na pewno jest wszystko dobrze! Zobaczysz śliczne dzidzi i pięknie bijące serducho :D

Planów na weekend nie mam, mąż z teściem i wujkiem montują drzwi w mieszkaniu i przygotowują kuchnię na meble. Tak więc zobaczę się z nim w przyszłym tygodniu dopiero. No ale nie jest źle, już dziś śmigaliśmy z synkiem po śniegu :) Teraz śpi, ale jak wstanie i zje, to znów idziemy :D

ja leze w łozku dostalam zwolnenie do konca nast tyg, ale oczywiscie tyle nie wytrzymam, musze juz wstac bo bałagan sie zrobił mój sobie nic nie ugotuje wiec kupuje nr wczoraj kupil mi 3 placki ziemniaczane za 7 zł :D niezle i to jeszcze robione chyba z paczki jednego zjadłam bo były obrzydliwe ;D moj to pojechal do mieszkania sprzatac bo podobno bałaganu narobili przy płytkach bo wszystko mieszali juz w pomalowanym pokoju i pochlapali sciany i lodowka brudna bo tam stoi ;/
fajnie masz :) wesoło Ci tam z synkiem to najwazniejsze, ja siedze z kotem tylko ;)

Boszzz...no to co z nich za fachowcy! Teraz powinni Wam za darmo tą ścianę odmalować i wyczyścić lodówkę! :wściekła/y:

hehe, ja też miała w ciąży smaka na placki ziemniaczane :) Nawet, jak w szpitalu na początku ciąży leżałam, to mi szwagierka przynosiła :D
Teraz też mnie naszła ochota, chyba sobie zrobię!

Leż, leż i wypoczywaj :) sprzątanie nie zając ;)

No i nie jesteś sama z kotem, jest jeszcze dzidzi w brzuszku ;P

Ostatnia edycja:
hej laski, no widzisz niemartwsie co zrobisz, tacy fachowcy... ja dzis na wizyte na 18, modle sie zeby wszystko bylo w porzadku jejuuuu mam taki stres ;/

sylwia a Ty jak tam? Wszystko ok?

Carloska - i jak wizyta??????????????

JA dzis beznadziejnie się czuję. Mam nadzieję że nie rozkłada mnie żadna choroba.....

hej tysia,

no bylam z usg wynika ze to 5 tydz a nie 7 jak wynika z om i jest pusty pęcherzyk zdołowałam sie nic nie widać, mam przyjść za tydzien znowu na usg i wtedy zobaczymy czy cos będzie, mowila ze macica zdrowa i silna to nie wiem juz co myśleć moze rzeczywiscie za wczesnie by cokolwiek zobaczyc, byc może przesuneła mi sie owulacja po tabletkach i dlatego jest wczesna ciąża, boje sie, mam czarne myśli wiem ze pewnie panikuje ale mialam nadzieje ze dzisij sie dowiem ze wszystko ok :(

reklama
Dziewczyny u mnie dobrze czekamy na rozwoj sytuacji ;p
tysia oby nie chorobsko bo to cos strasznego ;/
carloska ja bylam w 7 tc na usg i wyszlo ze jestem w 5 tc mialam przesunieta owu i dlatego tez czekalam tydzien jak na szpilkach wiec licze na was :)

Do góry