reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Carloska, mocno przytulam i trzymam kciuki ;) Musi byc dobrze. Może rzeczywiście owu sie przesunęła.

sylwia_d - lekkiego i szybkiego porodu ;) bo to juz na dniach.

Na szczęście dzis lepiej się czuję, takze to chyba tylko tymczasowa niedyspozycja.

reklama
tysia dziekuje i oby lekkiego ;p
a dobrze ze juz zdrowsza jestes ja tez niedawno bylam mega chora a teraz mam tylko lekkik katarek na szczescie :)

och jak mnie tu dawno nie było.....

witam się. Ja jestem w sumie weteranką tego wątku ale obecnie to jak świerzynka bo prawie nikogo nie znam....

jak tam wam staranka idą co dziewczyny?

Witajcie
Carloska - trzymam kciuki za kolejną wizytę żeby już było wszystko pięknie widać &&&&&&&&&&&&&
Diablica- witaj miło ,że zaglądasz ja to tak z doskoku jestem tutaj.
Sylwia- szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu życzę:)
a ja się odchudzam dziewczyny lekarz mi zalecił schudnąć z 5 kg i robić brzuszki bo jak zajdę w ciążę to już będzie za późno na treningi i zrzucanie kg -mów więc wzięłam się za siebie na razie 1 kg mniej:)

Kobietka, ja mam dietę. którą stosuje się zeby szybko duzo schudnąć. Chcesz? Podobno jest zalecana na przykald osobom które przez jakims zabiegiem musza szybko schudnąć 5-10 kg.

EDIT: diablica - witaj ;) Czyzbyście rozpoczynali staranka po raz drugi?

Dzieki dziewczyny zobaczymy moze samo sie ruszy bo na sexik nie mam ochoty wszystko mnie boli a szczegolnie krocze ze wogole mam problem zeby sie w nocy przekrecic nic przyjemnego ;/

Tysia - a to nie jest jakaś drastyczna dieta ? ja stosuję dietkę taką ,że jadam pięć małych posiłków przez ten tydzień spadło 1,5 kg dziś się ważyłam i kolejne 0,5 kg poszło także działa ,ale możesz mi podesłać tę dietkę na pw byłabym wdzięczna , ja wiem z autopsji ,że jak się chce zachować wagę mniejszą to trzeba dietkę stosować taką aby nie wycieńczała organizmu i żeby można ją było stosować przez ługi czas czyli zmienić nawyki żywieniowe na dobre.

reklama
kobietka - ta dieta jest drastyczna o tyle że szybko i duzo sie chudnie, a potem trzeba wage utrzymac. Zrozumialam ze własnie o szybka utrate wagi ci chodzi....
W wolnej chwili jej poszukam i wkleje.

Do góry