reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

pewnie że dobrze...ale czasami jest tak że przy zagnieżdżaniu sie zarodka w macicy leci troszke krwi...nie u każdej ale nie które babki po tym właśnie wiedzą że zaszły....

reklama
Witajcie ;)

Ale dzis rewelacyjna pogoda ;) Wyszalałysmy sie mała na snakach że hej ;) No i dzieki temu dzieć śpi ;)

Diablica - ja z Białej Podlaskiej jestem. W sumie w Lbn bywałam często w ostatnich latach bo jeszcze tam studia ciągnę....tzn zawiesiłam ale mam mocne postanowienie że jeszcze wróce i wtedy będe smigac częściej ;)
Aktualnie sie juz staramy. Czekamy na efekty druiego miesiąca starań. @ powinnam mieć 31 stycznia. Póki co nic nie wskazuje na to zeby sie w tym cyklu udalo więc czekam na @ i uskuteczniamy staranka. Jakby sie udalo w kolejnym cyklu to termin porodu byłby w okolicach moich urodzin ;) Do tego dni płodne wypadaja w Walentynki więc nic tylko dzieci robić ;)

Cześć babeczki
melduję się
jak Wam mija weekend bo mi na podróżach byłam u sister u taty u cioci mojego M i u teściów zrobiłam dziś 100 brzuszków wow sama jestem w szoku ,że aż tyle :)
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i do jutra:)

o tysia to trzymam kciuki co by zaowocowało to wasze staranko.....a no widzisz może kiedyś na siebie wpadniemy "przypadkiem" hahaa moze na porodówce...to by były jaja....ja na Lubartowskiej rodzę jak coś

Witajcie dziewczynki
jak Wam mija dzionek
ja wypiłam kawkę zbożową zjadłam śniadanko rosołek się gotuje ,a ja siedzę sobie z M teraz miał urlop ,a od jutra zostaję sama w domu szkoda ,że tylko tydzień mu dali wolnego.

kobietka-doceniaj doceniaj choć ten tydzień..pamiętasz jak ja miałam jak mój w przewozach pracował? nawet dnia wolnego nie chcieli mu dać.....u mnie wczorajsza zupka i ruskie pierogi....

dziś taki zimny dzień bez słoneczka ble:-(

Doceniam doceniam Diablica :)
a do mnie zadzwoniła dziś siostra z pytaniem czy może do nas przyjechać na odpoczynek ma trzech urwisków w domu i po raz pierwszy się wyrywa od nich na relaks jej mąż zabrał ich do babci ,a ona przyjeżdża do nas super nigdy nie mamy czasu się nagadać ,a tu taka niespodzianka , dlatego będzie mnie mniej znowu ,ale postaram się zaglądać do Was od czasu do czasu.

Hej
Diblica dziś mam 24dc nie wiem jak z owulacją bo mam PCO i owulacja u mnie to rzadkość odpuściłam sobie staranie na jakis czas bo wiele juz przeszłam badania, zabieg, i dałam spokój,nigdy nie miałam plamień miedzy miesiączkowych tylko jak byłam w ciąży ale to było pond 7 lat temu,tak sobie pomyślałam że te plamienia to może spóżniona owulacja bo sporo śluzu ,a ja zawsze jestem sucha ale sama juz nie wiem do testowania jeszcze sporo czasu muszę jakoś to przeżyć.A tak jeszcze o szyjkę zapytam wiem że się zamyka przed spodziewana miesiączka jeśli sie jest w ciąży u mnie z obserwacji wynika że ona nigdy sie u mnie nie zamyk a powinna w jakimś dniu cyklu no chyba że sie mylę jak to z nią jest wiem kiedy m być miękka albo twarda itd ale kiedy sie ta cholera zamyka??????????????

reklama
z tego co ja wiem to jest zamknięta po menstruacji i po owulacji......

no t faktycznie będziesz musiała poczekać aż dostaniesz okres lub go nie dostaniesz....współczuje bo wiem jak cięzko czekać kiedy sie pragnie dzieciątka

Do góry