Aklime
Fanka BB :)
Super !!!BetaHcg 21,6
Prohesteron 27,5
Trzymajcie kciuki jeszcze mocniej !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super !!!BetaHcg 21,6
Prohesteron 27,5
Trzymajcie kciuki jeszcze mocniej !!!
Pobolewaly, ale tylko po jednej stronie tam gdzie byla owulacja. Teraz spokoj z jajnikami ale czasami boli jak na okres, ale wszyscy mi mowia ze to normalne.Gratulacje! Mam pytanie do Dziewczyn którym wyszły 2 kreski. Czy bolą Was jajniki? Pobolewaja....? Czy zupełnie inaczej macie!
Na czym polega to badanie?Byłam dziś zrobić badanie rezerwy jajeczek AMH. Ciekawe co wyjdzie... robiła któraś z was?
Na czym polega to badanie?
Pierwszy raz słyszę o tym . Ciekawe jak moje jajniki .. mam dziś strasznego doła . Czuje że w tym cyklu też się nie uda . A jeszcze kolejny i dopiero mogę sie zgłosić do mojego lekarza ( dał nam 3 cykle po hsg).To badanie z krwi które mówi jaki jest zapas jajeczek u mnie czyli jak pracuja jajniki poniekad
Pierwszy raz słyszę o tym . Ciekawe jak moje jajniki .. mam dziś strasznego doła . Czuje że w tym cyklu też się nie uda . A jeszcze kolejny i dopiero mogę sie zgłosić do mojego lekarza ( dał nam 3 cykle po hsg). [emoji22]
Strasznie mnie to wkurza że musimy tyle się nacierpierc zanim zobaczymy dwie kreseczki. Niektórym przychodzi to z taką łatwością że nie ogarniam jak to możliwe .No ja cię rozumiem bo ja szybciej niż w marcu tez nie zacznę działać :/
Położna odsyła mnie na SOR, dla mnie to też dziwne więc spróbuję się dopchać do internisty.Jedz do lekarza rodzinnego, powiedz jaka sytuacja i na pewno Ci Duphaston napisze. Na SOR nie jezdzi się po recepty
Jakieś bliźniaki chybaWitam sie z Wami odebralam dzis wyniki drugiej bety i wyglada to tak:
1 beta- 23.12.2019 wynik 53.1
2 beta- 27.12.2019 wynik 445.3
To chyba dobrze?
Od 1 dnia miesiączki do ostatniego czyli np. 01.01. jest 1dc i 28.01 przychodzi @ więc cykl był 27dniowyJak liczyć długość cyklu bo już zgłupiałam, zawsze liczyłam od pierwszego dnia krwawienia do ostatniego dnia przed następnym krwawieniem a dziś przeczytałam na mamaginekolog, że powinno się liczyć od pierwszego dnia okresu do pierwszego dnia następnego okresu. Jak Wy liczycie?
Bolą, od początku lewy z którego była owulacja teraz promieniuje do środka.Gratulacje! Mam pytanie do Dziewczyn którym wyszły 2 kreski. Czy bolą Was jajniki? Pobolewaja....? Czy zupełnie inaczej macie!