reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ale nam się ciąż narobiło pod koniec roku. Dziewczyny aż mi łzy popłynęły. Jeden dzień do końca roku. Takie miałam
Nadzieje ze będą w ciąży jescze w tym roku. Nie wyszło. Wyszły za to komplikacje. Ja byłam wrzesniowka 2019 - znaczy miałam być :( wspomnienia wracają mega. Jednego dnia się k tym nie pamieta innnego płacze na sama mysl. Piękne te wasze kreski i ciaze. Bardzo się cieszę z rosnących net. Wszytskim
Wam życzę zdrowych dzieciakow w nowym roku :) sobie tez .

reklama
Jedz do lekarza rodzinnego, powiedz jaka sytuacja i na pewno Ci Duphaston napisze. Na SOR nie jezdzi się po recepty
Położna odsyła mnie na SOR, dla mnie to też dziwne więc spróbuję się dopchać do internisty.

Witam sie z Wami 😊 odebralam dzis wyniki drugiej bety i wyglada to tak:
1 beta- 23.12.2019 wynik 53.1
2 beta- 27.12.2019 wynik 445.3
To chyba dobrze?
Jakieś bliźniaki chyba 😁

Jak liczyć długość cyklu bo już zgłupiałam, zawsze liczyłam od pierwszego dnia krwawienia do ostatniego dnia przed następnym krwawieniem a dziś przeczytałam na mamaginekolog, że powinno się liczyć od pierwszego dnia okresu do pierwszego dnia następnego okresu. Jak Wy liczycie?
Od 1 dnia miesiączki do ostatniego czyli np. 01.01. jest 1dc i 28.01 przychodzi @ więc cykl był 27dniowy :)

Gratulacje!:) Mam pytanie do Dziewczyn którym wyszły 2 kreski. Czy bolą Was jajniki? Pobolewaja....? Czy zupełnie inaczej macie!
Bolą, od początku lewy z którego była owulacja teraz promieniuje do środka.

W głowie już mam milion myśli.. A w lodówce szampana 0% ;)

Do góry