reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Zobaczę co jutro rano test ostatni pokaże. Może dzisiaj ten mocz miałam zbyt rozcienczony 4 herbaty i kawę rozpusczlna wypiłam w pracy. Widać byłam chyba z 6 razy w ciągu 8h. Także nie wiem czy to ma wpływ. Okaże się jutro rano, ale to juznostatnie testowanie i jak do czwarty @ nie przyjdzie to idę na bete od razu z rana [emoji4]
Może rzeczywiście jest za wcześnie ? Nie masz jeszcze @ więc jest nadzieja. Ja w pierwszej ciąży bardzo długi miałam cykl i testy nie wychodziły . Pozytyw wyszedł w momencie kiedy czułam że lada chwila dostanę @ tak mnie brzuch bolał . Niestety nie pamiętam ile to było dni po oeu bo ten cykl miałam odpuszczony bo się załamałam z resztą dużo pracy miałam i jakoś się udało . Szkoda że teraz nie umiem się tak wyłączyć :/ może rzeczywiście zrób bete w czwartek?

Ja dostanę na głowę przysięgam. Zrobiłam zdjęcia tego testu po wykonaniu. Dodałam do zdjęcia kontrast i co. I znów ta cholerna kreska tam jest! Mnie naprawdę odwiozę do psychika![emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] widzicie to czy ja już na serio nadaje się do leczenia? [emoji33][emoji23]
20191230_170157.jpeg

Ja dostanę na głowę przysięgam. Zrobiłam zdjęcia tego testu po wykonaniu. Dodałam do zdjęcia kontrast i co. I znów ta cholerna kreska tam jest! Mnie naprawdę odwiozę do psychika![emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] widzicie to czy ja już na serio nadaje się do leczenia? [emoji33][emoji23]Zobacz załącznik 1062306
Yez widzę cień cienia 😁

reklama
Do góry