reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Taka krecha jak u mnie. Też taka miałam na tym pierwszym piątkowym [emoji4]
Przykro mi bardzo, mi jak Beta wyjdzie negatywną to zalamka totalna będzie
Ja ogólnie do staranek podeszłam na luzie bo ten Numer3 u Nas to lekki hardcore ale wiem, że gdybym się nie zdecydowała to zawsze bym żałowała a pory odpowiedniej nigdy nie ma ;)
Ten test wyszedł pozytywny po 3 sekundach chyba, fota bez obróbki, piękna taka była i czułam ją i o .. Smutny finał, po tym odechciało mi się wszystkiego dlatego już nie podchodzę entuzjastycznie do cieni :/ Mimo, że moi Synowie takimi cieniami się ujawniali, przy Starszym taką krechę miałam dzień po terminie @ :)

Być może był bezowulacyjny dlatego takie słabe krwawienie. A widzisz ja znów byłam pewna że owu była gdzieś w 15 dc A tu dupa... bóle były a tak naprawdę taki śluz płodny i to taki plodny że się że mnie wylewalo miałam dopiero w 27dc. Wszytko mi się rozregulowalo. Chyba tak długiego cyklu jak teraz nie miałam nigdy [emoji4]
U mnie dziwnie. Już 6 dni mam okres, tzn bardziej to takie jakby plamienia, głównie po podcieraniu to jest śluz z krwią, plus jeden dzień miałam na początku śluz z nitkami krwi ale bardzo mało. Nigdy tak długo nie miałam @. Zastanawiam się czy czasem tamten cykl nie był bezowulacyjny skoro to krwawienie takie dziwne, miałam ból owulacyjny a nic nie wyszło ze staran.

Być może był bezowulacyjny dlatego takie słabe krwawienie. A widzisz ja znów byłam pewna że owu była gdzieś w 15 dc A tu dupa... bóle były a tak naprawdę taki śluz płodny i to taki plodny że się że mnie wylewalo miałam dopiero w 27dc. Wszytko mi się rozregulowalo. Chyba tak długiego cyklu jak teraz nie miałam nigdy [emoji4]
Mnie zastanawia jeszcze szyjka bo już 6 DC a szyjka otwarta i twarda

Różnie to bywa. A może byłaś i była biochemiczna? Testy nie są mega wiarygodne i też wkurzajace jest to że dają cholery nadzieję A później rozczarowanie, ale moje cycki mówi że to chyba jednak ciąża [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja ogólnie do staranek podeszłam na luzie bo ten Numer3 u Nas to lekki hardcore ale wiem, że gdybym się nie zdecydowała to zawsze bym żałowała a pory odpowiedniej nigdy nie ma ;)
Ten test wyszedł pozytywny po 3 sekundach chyba, fota bez obróbki, piękna taka była i czułam ją i o .. Smutny finał, po tym odechciało mi się wszystkiego dlatego już nie podchodzę entuzjastycznie do cieni :/ Mimo, że moi Synowie takimi cieniami się ujawniali, przy Starszym taką krechę miałam dzień po terminie @ :)

Ale wczoraj nie wyszedł 😅🙈 31 dc
Może to nie jego czas :)
Lepiej niech się pokaże dopiero jako tłusta krecha niż cień, który zniknie.

A kiedy mialas najprawdopodobniej owu? Bo ja 18 grudnia
No i tu jest zagadka. Obliczyłam na 18.12 ale wydaję mi się, że była 19.12 choć wg temperatury porannej ovuFriend na 22.12 wyznaczyła (z czym na pewno się nie zgadzam wg objawów ;) ) a inna apka wg popołudniowej tempki na 20.12 i jest taka opcja bardzo możliwa. Ogólnie plamienie niby owulacyjne mialam 16.12 i 19.12 a później od 21.12 do przedwczoraj a test owulacyjny pozytywny 15.12 i od 17.12 do wyczerpania zapasów hahaha Więc zgaduj zgadula ;)

Który dzień cyklu?
24dc przy cyklach od 27do31 :)

Może to nie jego czas :)
Lepiej niech się pokaże dopiero jako tłusta krecha niż cień, który zniknie.

No i tu jest zagadka. Obliczyłam na 18.12 ale wydaję mi się, że była 19.12 choć wg temperatury porannej ovuFriend na 22.12 wyznaczyła (z czym na pewno się nie zgadzam wg objawów ;) ) a inna apka wg popołudniowej tempki na 20.12 i jest taka opcja bardzo możliwa. Ogólnie plamienie niby owulacyjne mialam 16.12 i 19.12 a później od 21.12 do przedwczoraj a test owulacyjny pozytywny 15.12 i od 17.12 do wyczerpania zapasów hahaha Więc zgaduj zgadula ;)

24dc przy cyklach od 27do31 :)
To wszystko wyjasnia 😂😂 na usg wyliczą na szczescie :)

reklama
Ja też się nie czułam. WGL od piątku zaczęły się dopiero pobolewania w brzuchu i bóle cycków. Ale wraz to już przeginaja [emoji33][emoji23] Tak bolą że nie mów nawet tak do góry podnosić bo rwa cholernie
Tylko ja nie czuje sie w ogole na ciaze, wiec watpie w te chinskie cienie, a nie wiem czy uda mi sie zakupic test...

Do góry