reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Taka krecha jak u mnie. Też taka miałam na tym pierwszym piątkowym [emoji4]
Przykro mi bardzo, mi jak Beta wyjdzie negatywną to zalamka totalna będzie
Ja ogólnie do staranek podeszłam na luzie bo ten Numer3 u Nas to lekki hardcore ale wiem, że gdybym się nie zdecydowała to zawsze bym żałowała a pory odpowiedniej nigdy nie ma ;)
Ten test wyszedł pozytywny po 3 sekundach chyba, fota bez obróbki, piękna taka była i czułam ją i o .. Smutny finał, po tym odechciało mi się wszystkiego dlatego już nie podchodzę entuzjastycznie do cieni :/ Mimo, że moi Synowie takimi cieniami się ujawniali, przy Starszym taką krechę miałam dzień po terminie @ :)

Być może był bezowulacyjny dlatego takie słabe krwawienie. A widzisz ja znów byłam pewna że owu była gdzieś w 15 dc A tu dupa... bóle były a tak naprawdę taki śluz płodny i to taki plodny że się że mnie wylewalo miałam dopiero w 27dc. Wszytko mi się rozregulowalo. Chyba tak długiego cyklu jak teraz nie miałam nigdy [emoji4]
U mnie dziwnie. Już 6 dni mam okres, tzn bardziej to takie jakby plamienia, głównie po podcieraniu to jest śluz z krwią, plus jeden dzień miałam na początku śluz z nitkami krwi ale bardzo mało. Nigdy tak długo nie miałam @. Zastanawiam się czy czasem tamten cykl nie był bezowulacyjny skoro to krwawienie takie dziwne, miałam ból owulacyjny a nic nie wyszło ze staran.

Być może był bezowulacyjny dlatego takie słabe krwawienie. A widzisz ja znów byłam pewna że owu była gdzieś w 15 dc A tu dupa... bóle były a tak naprawdę taki śluz płodny i to taki plodny że się że mnie wylewalo miałam dopiero w 27dc. Wszytko mi się rozregulowalo. Chyba tak długiego cyklu jak teraz nie miałam nigdy [emoji4]
Mnie zastanawia jeszcze szyjka bo już 6 DC a szyjka otwarta i twarda

Różnie to bywa. A może byłaś i była biochemiczna? Testy nie są mega wiarygodne i też wkurzajace jest to że dają cholery nadzieję A później rozczarowanie, ale moje cycki mówi że to chyba jednak ciąża [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja ogólnie do staranek podeszłam na luzie bo ten Numer3 u Nas to lekki hardcore ale wiem, że gdybym się nie zdecydowała to zawsze bym żałowała a pory odpowiedniej nigdy nie ma ;)
Ten test wyszedł pozytywny po 3 sekundach chyba, fota bez obróbki, piękna taka była i czułam ją i o .. Smutny finał, po tym odechciało mi się wszystkiego dlatego już nie podchodzę entuzjastycznie do cieni :/ Mimo, że moi Synowie takimi cieniami się ujawniali, przy Starszym taką krechę miałam dzień po terminie @ :)

Ale wczoraj nie wyszedł 😅🙈 31 dc
Może to nie jego czas :)
Lepiej niech się pokaże dopiero jako tłusta krecha niż cień, który zniknie.

A kiedy mialas najprawdopodobniej owu? Bo ja 18 grudnia
No i tu jest zagadka. Obliczyłam na 18.12 ale wydaję mi się, że była 19.12 choć wg temperatury porannej ovuFriend na 22.12 wyznaczyła (z czym na pewno się nie zgadzam wg objawów ;) ) a inna apka wg popołudniowej tempki na 20.12 i jest taka opcja bardzo możliwa. Ogólnie plamienie niby owulacyjne mialam 16.12 i 19.12 a później od 21.12 do przedwczoraj a test owulacyjny pozytywny 15.12 i od 17.12 do wyczerpania zapasów hahaha Więc zgaduj zgadula ;)

Który dzień cyklu?
24dc przy cyklach od 27do31 :)

Może to nie jego czas :)
Lepiej niech się pokaże dopiero jako tłusta krecha niż cień, który zniknie.

No i tu jest zagadka. Obliczyłam na 18.12 ale wydaję mi się, że była 19.12 choć wg temperatury porannej ovuFriend na 22.12 wyznaczyła (z czym na pewno się nie zgadzam wg objawów ;) ) a inna apka wg popołudniowej tempki na 20.12 i jest taka opcja bardzo możliwa. Ogólnie plamienie niby owulacyjne mialam 16.12 i 19.12 a później od 21.12 do przedwczoraj a test owulacyjny pozytywny 15.12 i od 17.12 do wyczerpania zapasów hahaha Więc zgaduj zgadula ;)

24dc przy cyklach od 27do31 :)
To wszystko wyjasnia 😂😂 na usg wyliczą na szczescie :)

reklama
Ja też się nie czułam. WGL od piątku zaczęły się dopiero pobolewania w brzuchu i bóle cycków. Ale wraz to już przeginaja [emoji33][emoji23] Tak bolą że nie mów nawet tak do góry podnosić bo rwa cholernie
Tylko ja nie czuje sie w ogole na ciaze, wiec watpie w te chinskie cienie, a nie wiem czy uda mi sie zakupic test...

Do góry