reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Różnie to bywa. A może byłaś i była biochemiczna? Testy nie są mega wiarygodne i też wkurzajace jest to że dają cholery nadzieję A później rozczarowanie, ale moje cycki mówi że to chyba jednak ciąża [emoji23][emoji23][emoji23]
Moje nic nie powiedzą bo po duphastonie zawsze bolą jak na ciążę i rosną wyśmienicie :D

Ostatnia edycja:
reklama
To teraz możesz sobie wybrać kiedy była hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
Może to nie jego czas :)
Lepiej niech się pokaże dopiero jako tłusta krecha niż cień, który zniknie.

No i tu jest zagadka. Obliczyłam na 18.12 ale wydaję mi się, że była 19.12 choć wg temperatury porannej ovuFriend na 22.12 wyznaczyła (z czym na pewno się nie zgadzam wg objawów ;) ) a inna apka wg popołudniowej tempki na 20.12 i jest taka opcja bardzo możliwa. Ogólnie plamienie niby owulacyjne mialam 16.12 i 19.12 a później od 21.12 do przedwczoraj a test owulacyjny pozytywny 15.12 i od 17.12 do wyczerpania zapasów hahaha Więc zgaduj zgadula ;)

24dc przy cyklach od 27do31 :)

Ja mam takie beznadziejne wspomnienia z bety, że nie chce mi się nawet o niej myśleć :/ Ale w końcu będę musiała się zebrać..

Spokojnie! Myśl pozytywnie. Ja Ci tak pisze A sama mam gacie pełne... [emoji16]

Dziewczyny wgl to dzisiaj cały dzień mam jakiś dziwny posmak w ustach... bleee inaczej niż zwykle, jakoś tak w gardle czuje [emoji16]
Ja to na serio jakieś dziwadlo jestem [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam takie beznadziejne wspomnienia z bety, że nie chce mi się nawet o niej myśleć :/ Ale w końcu będę musiała się zebrać..

Verona idź koniecznie na betę jutto. Labo są otwarte od 7 rano często może przed praca się uda jak nie to po pracy, ale postaraj się bo fajnie jakbyś miała jednak pewność co z tobą się dZieje

Pewnie że tak. Wolę wiedzieć przed sylwestrem co jest grane. Po za tym już testy snia mi się po nocach. Dzisiaj mi się śniło że były negatywne A rano jednak bladzioch się pojawił [emoji4] Zrobiłam jutro z rana jeszcze jeden bo mam ale czułość ma 20 więc wątpię być od wyszło [emoji4]
Verona idź koniecznie na betę jutto. Labo są otwarte od 7 rano często może przed praca się uda jak nie to po pracy, ale postaraj się bo fajnie jakbyś miała jednak pewność co z tobą się dZieje

reklama
Ja też miałam i w tej ciąży nie robilam w ogóle... Tylko test płytkowy i czekanie do wizyty, u dr byłam dopiero w 8tc! ze strachu, że wcześniej mogłoby czegoś nie być... Było wszystko ❤

Ostatnia edycja:
Do góry