reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej :) dołączam do innych staraczek, razem zawsze raźniej :D u nas 3 cykl staran, 2 pierwsze z clo - pierwszy niemonitorowany, bo wyjechalismy na wakacje, 2gi - stwierdzono brak owulacji. Teraz 3 cykl - w koncu piekny pecherzyk, ktory pękł, potwierdzone monitoringiem. Starania były, nadzieje również, niestety dzisiaj dzien po terminie @ test negatywny, ale okresu dalej brak

reklama
Hej :) dołączam do innych staraczek, razem zawsze raźniej :D u nas 3 cykl staran, 2 pierwsze z clo - pierwszy niemonitorowany, bo wyjechalismy na wakacje, 2gi - stwierdzono brak owulacji. Teraz 3 cykl - w koncu piekny pecherzyk, ktory pękł, potwierdzone monitoringiem. Starania były, nadzieje również, niestety dzisiaj dzien po terminie @ test negatywny, ale okresu dalej brak
Ja dwa dni po i test negatywny

Gratuluje wszystkim szczęśliwym mamusiom :) u mnie niestety kiepsko.. że aż postanowilam do Was wrócić troche się poużalać. Zalożyłam sobie że staramy sie do grudnia. Pozytywny test ovu byl 16, testy ciażowe wychodza negatywne, ale całe noce boli mnie dolne podbrzusse, czuje jakby mo rozciągał ktoś miednice.. w styczniu razem z moim M. Idziemy juz do kliniki na konsultacje.

Ja dzisiaj miałam sen że poszłam na USG i lekarka mówi do mnie że jestem w ciąży z trojaczkami. I przez cały sen wyłam, że ja chciałam jedno dziecko a nie od razu trójkę :D
Pewnie że tak. Wolę wiedzieć przed sylwestrem co jest grane. Po za tym już testy snia mi się po nocach. Dzisiaj mi się śniło że były negatywne A rano jednak bladzioch się pojawił [emoji4] Zrobiłam jutro z rana jeszcze jeden bo mam ale czułość ma 20 więc wątpię być od wyszło [emoji4]

Hahahah [emoji16][emoji16][emoji16] No A ja jak wylałam w tym śnie jak zobaczyłam że negatywny i ktoś mi cały czas mówił to za wcześnie hahaha [emoji16] Co człowiek WGL ma w głowie hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja dzisiaj miałam sen że poszłam na USG i lekarka mówi do mnie że jestem w ciąży z trojaczkami. I przez cały sen wyłam, że ja chciałam jedno dziecko a nie od razu trójkę :D

Gratuluje wszystkim szczęśliwym mamusiom :) u mnie niestety kiepsko.. że aż postanowilam do Was wrócić troche się poużalać. Zalożyłam sobie że staramy sie do grudnia. Pozytywny test ovu byl 16, testy ciażowe wychodza negatywne, ale całe noce boli mnie dolne podbrzusse, czuje jakby mo rozciągał ktoś miednice.. w styczniu razem z moim M. Idziemy juz do kliniki na konsultacje.
Jeszcze jest wczesnie, dlatego moze testy nie wychodza, trzymam kciuki:)

Oczywiście że wcześnie też mi się tak wydaje [emoji4]

No ja też bym się załamala. Boże tylko nie bliźniaki. Masakra by była. Nie wiem ja bym to ogarnęła [emoji87][emoji85] Chociaż kobiety jakoś sobie radzą, wyjścia za bardzo nie mają. A jak gdzieś tu u nas W Polsce się szescioraczki urodziły. To jest dopiero hard Core [emoji23][emoji23][emoji2356]
To jest mój najgorszy koszmar senny, trojaczki a nawet bliźniaki [emoji85]

reklama
Ja w sumie bliźniaków to bym chciała. W każdym razie nie płakała bym. Mój syn ma 6 lat i marzy mi się jeszcze dwójka ale z mniejszą różnicą wiekową.

Do góry