ElaStyczna
Fanka BB :)
I jak kochana? Bedziesz robic?Ja mam bobo test, zrobię dzisiaj jak nie dostanę okresu do wieczora.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak kochana? Bedziesz robic?Ja mam bobo test, zrobię dzisiaj jak nie dostanę okresu do wieczora.
Bobo żółty najlepszyKupie albo facelle albo tego boba Albo nawet oba! Hahaha
Będę będę, póki co jeździmy dalej po zakupy do remontu łazienkiI jak kochana? Bedziesz robic?
A przy pozamacicznej nie ma przyrostu bety?
Kupilam bobo zolty i facelle ) bedzie co bedzie. Brzuch pobolewa a @ nadal nie maBobo żółty najlepszy
Pewnie wrocisz i padniesz to czekam dalej na wiesciBędę będę, póki co jeździmy dalej po zakupy do remontu łazienki
Hej ja wiem, ze to trudne, ale zacznijcoe traktowac to jak przyjemnosc a nie obowiazek moze jakies zabawy, bielizna, winko. Skupcie sie na sobie, na przyjemnosci i zapomnijcie o calym swiecie. Ja tak zrobilam, ze przytulankami zaczelam sie bawic i moj maz tez i pierwszy raz zaszlamCześć Dziewczyny,
Na forum jestem nowa, w staraniach stara..i przyznam, że czytam cichaczem to forum od kilku miesięcy.
To jest ten moment życia, gdy nikt Cie nie rozumie, a tu widze tyle pozytywnego wsparcia.
My mieliśmy 4 monitoringi, 1 tylko z zastrzykiem Otrivelle, a jeden z lamette i Otrivelle. Wszystko przez to że nie udawało się od kwietnia, a potem okazało się że AMH mam bardzo niskie 0,7.
Dziewczyny, najgorzej, kiedy trzeba to robić "na pstryk" ... jakie macie z tym doświadczenia? u Nas jakoś kiepsko..szczególnie po tej drugiej stronie.. dochodzi do nawet do łez...