reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Mój mąż twierdzi że jest pewien że jestem w ciąży. Tak mi wczoraj powiedzial i stwierdził że może za wcześnie na testy. Pierwszy raz coś takiego od niego uslyszalam
Jutro labo są otwarte normalnie to możesz na betę skoczyć nawet po pracy bo to nie musi być krew z rana
Verona26
Wiem ale tylko do 14 u mnie. A ja do 15 w pracy jestem.
Jutro labo są otwarte normalnie to możesz na betę skoczyć nawet po pracy bo to nie musi być krew z rana
ElaStyczna
To moze sobota?Wiem ale tylko do 14 u mnie. A ja do 15 w pracy jestem.
Verona26
W sobotę nie pobierają krwi. Szpital zostaje Ale nie wiem czy wgl jest czynne.
To moze sobota?
A kiedy miałaś owulację? Pamiętaj, że psychika jest w stanie bardzo dużo namieszać. Życzę Ci oczywiście 2 pięknych kreseczek. Dziwię się jednak , że masz tyle objawów , a testy negatywne.Mój mąż twierdzi że jest pewien że jestem w ciąży. Tak mi wczoraj powiedzial i stwierdził że może za wcześnie na testy. Pierwszy raz coś takiego od niego uslyszalam
Verona26
Też mnie to dziwi. Tyle że ja psychicznie jakoś się nie natawialam. Tonmojnpierwszy cykl. Teraz rzadko o tym myślę. Jak wyszedł w pn test negatywny to uznałam że nie ma ciąży. Ale z nią na dzień coraz bardziej mnie denerwuje ta nie pewność. Nie wiem co się dzieje. Bóle owulacyjne miałam 16 dc. Śluz też bym płodny. A później taki sam jak płodny pojawił się gdzieś w 25 dc. I brzuch trochę też bolał więc zglupialam totalnie. Już nie wiem nic, kompletnie. Jestem zielona. Jak ma przyjść ten cholerny @to niech przylazi bo takie bezsensowne czekanie nie dobija. Eh... [emoji25][emoji57][emoji848]
A kiedy miałaś owulację? Pamiętaj, że psychika jest w stanie bardzo dużo namieszać. Życzę Ci oczywiście 2 pięknych kreseczek. Dziwię się jednak , że masz tyle objawów , a testy negatywne.
Wciąż mam nadzieję że się uda... Choć to trudne. W tym mies biorę clo bez monitoringu... Pracuje na 3 zmiany maz na 2 większość czasu się mijamy... Nie można tego robić na akord,niestety czuje wielka presję czasu
Milipiet
Kochana moze za wczesnie faktycznie jeszcze jest. Zobacz w dniu spodziewanej @. A jak nie to pamietaj, wstan popraw korone i styczen przed TobaNiestety u mnie totalna biel i jeszcze snilo mi sie ze @ przyszedl
reklama
Milipiet
Mąz wie cieszy się bardzo juz powiedzial, ze jak bedzie chlopiec to bedzie Jan (czuje ze bedzie chlopiec, nie wiem dlaczego. Bardzo chcialabym synka ). Powiedzielismy tez rodzicom i radosc wielka. Teraz czekamy cierpliwie na wizyte u gina. Ja jutro jeszcze pojde zrobic bete drugi raz zeby zobaczyc przyrost ogolnie czuje sie dobrze duzo spie i czesto mnie mdli to chyba takie najgorsze uczucia, a tak to czasami zakuje mnie podbrzusze prawie jak na okres, ale moja mama, ktora jest polozna powiedziala ze to normalne, bo wszystko mi sie bedzie rozciagacA jak się czujesz? Powiedziałaś rodzince? Mąż wie?