ElaStyczna
Fanka BB :)
Nawet jesli rozczaruje biela?Prosze daj jutro znac od razu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet jesli rozczaruje biela?Prosze daj jutro znac od razu
Nawet. Jak bedzie biel to zaczniesz w styczniu maratonik i prezent na walentynki bedzie zobaczysz zobaczysz te II krechy, tak jak ja zobaczyłam. Tyle czasu się staralismy i sie udalo to wierze, ze Tobie tez sie udaNawet jesli rozczaruje biela?
Niestety u mnie totalna biel i jeszcze snilo mi sie ze @ przyszedlNawet. Jak bedzie biel to zaczniesz w styczniu maratonik i prezent na walentynki bedzie zobaczysz zobaczysz te II krechy, tak jak ja zobaczyłam. Tyle czasu się staralismy i sie udalo to wierze, ze Tobie tez sie uda
Niestety u mnie totalna biel i jeszcze snilo mi sie ze @ przyszedl
U mnie też bielNiestety u mnie totalna biel i jeszcze snilo mi sie ze @ przyszedl
W sobote.. zrobie w sobote rano tez to zobaczymy. Jakby wyszedl wtedy cien to zdaze jechac do laboratorium zrobic badania czy progesteron nie jest za niski.A kiedy masz dostać @?
Być może tak. Zobaczymy jutro czy @ przyjdzieDziewczyny może to jeszcze za wcześnie?
Ja również staram się o 3 po przerwie. Nie spodziewałam się. że będzie to takie trudne... Wcześniej udawało się właściwie od razu. A teraz dekadę później...Hej. Jestem tu chyba najstarsza staram się już od jakiegoś czasu o 3 ciaze mam 2 odchowanych dzieci i duża przerwę niestety wbrew pozorom to nie takie proste☹. @ niby regularna ale bez owulacyjny... Biorę podwójne clo to mój drugi cykl z clo