olaaa7
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj test negatywny Do tego plamienie i bol brzucha, a to 8 dcUrok facetów. Jak wreszcie doczekamy tych dni starań to oni zawsze coś wynajdą. Nagle muszą coś pilnie naprawić, dostają migreny czy jakieś inne kwiatki haha
Oj niechcący dalam post jako odpowiedzDzisiaj test negatywny Do tego plamienie i bol brzucha, a to 8 dc
Chyba po tej stymulacji mi sie hormony wszystkie pochrzaniły
A jak wyglada ta alergia? U mnie progesteron spowodował taki wysyp pryszczy, że masakraJa od 5 dni przyjmuje progesteron i dostałam mega alergii na brodzie szyi i nadgarstku. Myślicie ze ma to związek? Bo w zyciu tak nie mialam
Mi jedno jajeczko nie pękło i mysle, ze cystOlaaa ja miałam w tym miesiącu plamienia w sensie różowy śluz i przy 36 dc i braku miesiączki poszłam do lekarza bo testy negatywy a okresu brak i wyszła ta torbiel na jajniku.
Mam nadzieje ze u ciebie to ciąża ale może warto sprawdzac testami i jak bedIe już długo po terminie @to isc do lekarza się pokazać.
Ja przez ta torbiel teraz to już na pewno rozreguluje sobie cykle w trzy dupy .... jak nie urok to sraczka. CEmu to wsYtsko musi być takie skomplikowane. Nie wiem już co ja mam robić.’ Mam kilku lekarzy w nowym roku i chyba wtedy zdecyduje co ze mną dalej.
Wg mnie to może być ciąża Trzymam kciukiZrobię jeszcze jutro test, może 25.12 albo dopiero 27.12 o ile @ nie przyjdzie. Jak dalej będzie biel to w piątek pójdę na betę.
A jak wyglada ta alergia? U mnie progesteron spowodował taki wysyp pryszczy, że masakra
Tak zrobięOlaaa zrób jutro test. Kup kilka różnych i z porannego zadziałaj. Mocno trzymam kciuki.
Ja robilam testy bobo z apteki a pozniej tez tymi z rossmana w fioletowym opakowaniu faccelle czy jakos tak. Jestem z malej miejscowosci i robilam u siebie w przychodni w miescie. Chcialabym aby to olazalo sie najprawdziwsza prawdaTeraz to juz nie wiem jakim testem najlepiej testowac mam w domu tylko jeden taki z rosmana w fioletowym opakowaniu.
@Milipiet Ty mialas troche pozniej owulacje a mimo wszystko masz juz cienie. Nie martw sie, bedzie dobrze w jakim laboratorium robilas?