reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Olaaa ja miałam w tym miesiącu plamienia w sensie różowy śluz i przy 36 dc i braku miesiączki poszłam do lekarza bo testy negatywy a okresu brak i wyszła ta torbiel na jajniku.
Mam nadzieje ze u ciebie to ciąża ale może warto sprawdzac testami i jak bedIe już długo po terminie @to isc do lekarza się pokazać.
Ja przez ta torbiel teraz to już na pewno rozreguluje sobie cykle w trzy dupy .... jak nie urok to sraczka. CEmu to wsYtsko musi być takie skomplikowane. Nie wiem już co ja mam robić.’ Mam kilku lekarzy w nowym roku i chyba wtedy zdecyduje co ze mną dalej.

reklama
Dziewczyny u mnie nic jeszcze jutro z rana zrobię ale już jestem pewna...
Może jutro z porannego wyjdzie :)

Olaaa ja miałam w tym miesiącu plamienia w sensie różowy śluz i przy 36 dc i braku miesiączki poszłam do lekarza bo testy negatywy a okresu brak i wyszła ta torbiel na jajniku.
Mam nadzieje ze u ciebie to ciąża ale może warto sprawdzac testami i jak bedIe już długo po terminie @to isc do lekarza się pokazać.
Ja przez ta torbiel teraz to już na pewno rozreguluje sobie cykle w trzy dupy .... jak nie urok to sraczka. CEmu to wsYtsko musi być takie skomplikowane. Nie wiem już co ja mam robić.’ Mam kilku lekarzy w nowym roku i chyba wtedy zdecyduje co ze mną dalej.
Po nowym roku pójdę do gina. Wcześniej jeszcze zrobię bete na wszelki wypadek. Mam nadzieję, że to nie będzie żadna torbiel, już bym wolała @.

Tak teraz myślę, że byłam przecież u gina 12 grudnia i powiedział, że jest ok. Badał mnie i robił usg i wszystko było dobrze.

Ola mozesz zrobic jutro.... A nóż widelec cos wyjdzie. Póki nie ma @ nadzieja jest [emoji4]
Powiem Ci, że już sama nie wiem co myśleć o tym wszystkim. Nigdy mi się nie zdarzało takie coś przed @, zawsze przychodziła od razu bez plamień. Zaczynam się teraz bać, że może jednak coś mi jest, skoro ta szyjka moim zdaniem nie wskazuje na ciążę. No chyba, że po porodzie ona już zachowuje się inaczej niż kiedyś.

Ola nie wkrecaj sobie... Ja szyjki wcale sobie nie sprawdzalam. Moze plemienia nie zwiastują @ duzo dziewczyn mialo tak ze plamienia wystepowaly w terminie @ a w ciazy byly. Znam przypadek ze dziewczyna zaszła w ciaze dwa dni przed @ miala normalny okres a w połowie cyklu cos ja tknelo i dwie krechy. Oraz moja kolezanka która aktualnie jest w ciazy zaszła dwa dni po okresie. Takze nie ma. Reguły
Powiem Ci, że już sama nie wiem co myśleć o tym wszystkim. Nigdy mi się nie zdarzało takie coś przed @, zawsze przychodziła od razu bez plamień. Zaczynam się teraz bać, że może jednak coś mi jest, skoro ta szyjka moim zdaniem nie wskazuje na ciążę. No chyba, że po porodzie ona już zachowuje się inaczej niż kiedyś.

Gratuluje kolejnych dwóch kreseczek 😘😘 cudownie!
ja zupelnie ostatnio nie ogarniam i staram się nadrabiać. Za resztę dziewczyn trzymam kciuki zeby Nowy Rok okazał się tym szczęśliwym ❤️ Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia kochane! Oby te święta były spędzone w pieknej rodzinnej atmosferze i żeby w najbliższym czasie spełniły się Wasze życzenia 😘😘

reklama
Do góry