reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Olaaa ja miałam w tym miesiącu plamienia w sensie różowy śluz i przy 36 dc i braku miesiączki poszłam do lekarza bo testy negatywy a okresu brak i wyszła ta torbiel na jajniku.
Mam nadzieje ze u ciebie to ciąża ale może warto sprawdzac testami i jak bedIe już długo po terminie @to isc do lekarza się pokazać.
Ja przez ta torbiel teraz to już na pewno rozreguluje sobie cykle w trzy dupy .... jak nie urok to sraczka. CEmu to wsYtsko musi być takie skomplikowane. Nie wiem już co ja mam robić.’ Mam kilku lekarzy w nowym roku i chyba wtedy zdecyduje co ze mną dalej.
Mi jedno jajeczko nie pękło i mysle, ze cyst
a sie nie wchlonela i powoduje plamienia

U mnie chyba jedyny ratunek to kolejna laparoskopia ...

reklama
Teraz to juz nie wiem jakim testem najlepiej testowac ;) mam w domu tylko jeden taki z rosmana w fioletowym opakowaniu.
@Milipiet Ty mialas troche pozniej owulacje a mimo wszystko masz juz cienie. Nie martw sie, bedzie dobrze ;) w jakim laboratorium robilas?
Ja robilam testy bobo z apteki a pozniej tez tymi z rossmana w fioletowym opakowaniu faccelle czy jakos tak. Jestem z malej miejscowosci i robilam u siebie w przychodni w miescie. Chcialabym aby to olazalo sie najprawdziwsza prawda :)

Do góry