reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Właśnie najgorsze jest to że nie wiem kiedy ten termin ma być. Bo jak już jest 34 dc to normalnie było by już 4 dni chyba że coś się przesunąło...
No dziwna sprawa z tymi testami, ale póki nie ma @ to jest nadzieja :) Może tak jak np Smerfetce Tobie też test wyjdzie dopiero po terminie spodziewanej @.

Właśnie najgorsze jest to że nie wiem kiedy ten termin ma być. Bo jak już jest 34 dc to normalnie było by już 4 dni chyba że coś się przesunąło...
Też nie wiem niestety jakiej długości są moje cykle. Po porodzie miałam 2 okresy, więc jeden cykl no i teraz czekam na ewentualny 3 okres. Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek miała takie odrobinki zabarwionego śluzu. Przed ciążą brałam anty prawie 12 lat. Po porodzie też rok brałam tabletki. Ale mam słabą nadzieję, że u mnie pojawią się 2 kreski bo szyjka na to nie wskazuje :( jest twarda i chyba otwarta i mam wrażenie, że nie jest jakoś mega wysoko. Pozostaje tylko czekać.

Ja szyjki nigdy nie gadałam bo poprostu nie potrafię. Ale mam nadzieję że wyjdą Tobie piękne II kreski [emoji7]
Też nie wiem niestety jakiej długości są moje cykle. Po porodzie miałam 2 okresy, więc jeden cykl no i teraz czekam na ewentualny 3 okres. Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek miała takie odrobinki zabarwionego śluzu. Przed ciążą brałam anty prawie 12 lat. Po porodzie też rok brałam tabletki. Ale mam słabą nadzieję, że u mnie pojawią się 2 kreski bo szyjka na to nie wskazuje :( jest twarda i chyba otwarta i mam wrażenie, że nie jest jakoś mega wysoko. Pozostaje tylko czekać.

reklama
Do góry