reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Właśnie najgorsze jest to że nie wiem kiedy ten termin ma być. Bo jak już jest 34 dc to normalnie było by już 4 dni chyba że coś się przesunąło...
No dziwna sprawa z tymi testami, ale póki nie ma @ to jest nadzieja :) Może tak jak np Smerfetce Tobie też test wyjdzie dopiero po terminie spodziewanej @.

Właśnie najgorsze jest to że nie wiem kiedy ten termin ma być. Bo jak już jest 34 dc to normalnie było by już 4 dni chyba że coś się przesunąło...
Też nie wiem niestety jakiej długości są moje cykle. Po porodzie miałam 2 okresy, więc jeden cykl no i teraz czekam na ewentualny 3 okres. Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek miała takie odrobinki zabarwionego śluzu. Przed ciążą brałam anty prawie 12 lat. Po porodzie też rok brałam tabletki. Ale mam słabą nadzieję, że u mnie pojawią się 2 kreski bo szyjka na to nie wskazuje :( jest twarda i chyba otwarta i mam wrażenie, że nie jest jakoś mega wysoko. Pozostaje tylko czekać.

Ja szyjki nigdy nie gadałam bo poprostu nie potrafię. Ale mam nadzieję że wyjdą Tobie piękne II kreski [emoji7]
Też nie wiem niestety jakiej długości są moje cykle. Po porodzie miałam 2 okresy, więc jeden cykl no i teraz czekam na ewentualny 3 okres. Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek miała takie odrobinki zabarwionego śluzu. Przed ciążą brałam anty prawie 12 lat. Po porodzie też rok brałam tabletki. Ale mam słabą nadzieję, że u mnie pojawią się 2 kreski bo szyjka na to nie wskazuje :( jest twarda i chyba otwarta i mam wrażenie, że nie jest jakoś mega wysoko. Pozostaje tylko czekać.

reklama
Do góry