ElaStyczna
Fanka BB :)
Klikasz obok koleczka w swoj login czy tam nazwe. Powinno sie wyswietlic wszystkohahaha kochana jesteś jak idzie tutaj wyfiltrować moje posty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klikasz obok koleczka w swoj login czy tam nazwe. Powinno sie wyswietlic wszystkohahaha kochana jesteś jak idzie tutaj wyfiltrować moje posty?
Myślałam, że się coś u Ciebie pojawi... Ja czekam aż będę w domu i szybko siusiu to będzie mój drugi mocz...Ja właśnie zatetsowalam po raz kolejny. Negatuwny- nawet nie ma tego cienia co był na poprzednim. Ja wykluczam ciążę. Czekam na okres. Jak się nie pojawi to lecę Do lekarza po świętach. Widocznie się nie udało... Trudno, teraz tylko czekać na @ i od początku do roboty.
Też bym nie wytrzymałaJa bym nie wytrzymała i zrobiła od razu
A drugi jutro rano
To czekam na test i trzymam kciukiMyślałam, że się coś u Ciebie pojawi... Ja czekam aż będę w domu i szybko siusiu to będzie mój drugi mocz...
Myślałam, że się coś u Ciebie pojawi... Ja czekam aż będę w domu i szybko siusiu to będzie mój drugi mocz...
Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby u Ciebie nie było ciąży... może testy Ci tylko nie wychodzą? Albo wyjdą z opóźnieniem?Dawaj znać co tam... Ja wlsnienjem uszka i smakują jak proszek do prania... Hahaha nie wiem czysto przypadek czy co...
Jak wezmę test pod światło to jest druga kreska. Ale nie wiem...Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby u Ciebie nie było ciąży... może testy Ci tylko nie wychodzą? Albo wyjdą z opóźnieniem?