reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
No i tak właśnie zdążyłam powiedzieć, że dzisiaj zaskakująco dobrze się czuję...
Byłam przed chwilą w toalecie i na papierze zauważyłam leciutko różową wydzielinę :(
Ech... niedobrze...

Ostatnia edycja:
A u mnie dziś temperatura na łeb na szyje w dół...wiec jeszcze dziś bądź jutro zaczynam nowy cykl.
W ogóle muszę zbadać prolaktynę, bo zobaczyłam minimalny wyciek z piersi...a ja już nie karmie pół roku ponad...może to prolaktyna wydłuża mi cykle [emoji848]

Ja już nic nie rozumiem z tego cyklu. Wczoraj śluz nieplodny. Rano tylko mokro czułam jakby woda. A teraz tak mnie zatkało białym, kremowym ciągnący sluzem że wkładka cała mokra. Test negatywny. Chyba coś że mną nie tak [emoji58]
Śledzę twoje wpisy od jakiegoś czasu i czuje się jakbym czytała moje posty z zeszłego miesiaca. Takie same jazdy A testy negatywne i tak aż tydzien po terminie @ wkoncu poszłam do lekarza pewna że coś nie tak i okazało się że to ciąża xD

Verona26 ale pisałaś 4 h temu czy testować a piszesz ze zrobiłaś z porannego moczu test? To ja nic nie rozumiem.
Ja posprzątałam mieszkanie na glanc, prezenty kupione. Choinka jest. Czuje się świątecznie. Planuje się cieszyć tym co mam :) I mam nadzieje na szczęśliwy przyszły rok bo ten był strasznie ciężki. Torbiel już tak nie boli- znaczy brzuch od torbieli.powiedcie mi czy przyjmując progesteron mogę się napić alkoholu?

Pisałam jak się obudziłam, miało to miejsce przed 10. Wstałam i zrobiłam test. To był był pierwszy mocz dzisiaj. I negatywny [emoji52]
Verona26 ale pisałaś 4 h temu czy testować a piszesz ze zrobiłaś z porannego moczu test? To ja nic nie rozumiem.
Ja posprzątałam mieszkanie na glanc, prezenty kupione. Choinka jest. Czuje się świątecznie. Planuje się cieszyć tym co mam :) I mam nadzieje na szczęśliwy przyszły rok bo ten był strasznie ciężki. Torbiel już tak nie boli- znaczy brzuch od torbieli.powiedcie mi czy przyjmując progesteron mogę się napić alkoholu?

reklama
Ja nie wiem cp sie dzieje. Dzis doszla taka sennosc ze rady nie daje. Jestem w pracy i marze o lozku, a spalam dzisiaj do 10. Porazka, nigdy tak nie miałam. Mdli mnie, myślałam ze przed @ że dzisiaj dostanę. I od kilku dni ta biegunka, dzisiaj już jestem wykończona. Byle do 19 i do łóżka spać.
Śledzę twoje wpisy od jakiegoś czasu i czuje się jakbym czytała moje posty z zeszłego miesiaca. Takie same jazdy A testy negatywne i tak aż tydzien po terminie @ wkoncu poszłam do lekarza pewna że coś nie tak i okazało się że to ciąża xD

Do góry