reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
No i tak właśnie zdążyłam powiedzieć, że dzisiaj zaskakująco dobrze się czuję...
Byłam przed chwilą w toalecie i na papierze zauważyłam leciutko różową wydzielinę :(
Ech... niedobrze...

Ostatnia edycja:
A u mnie dziś temperatura na łeb na szyje w dół...wiec jeszcze dziś bądź jutro zaczynam nowy cykl.
W ogóle muszę zbadać prolaktynę, bo zobaczyłam minimalny wyciek z piersi...a ja już nie karmie pół roku ponad...może to prolaktyna wydłuża mi cykle [emoji848]

Ja już nic nie rozumiem z tego cyklu. Wczoraj śluz nieplodny. Rano tylko mokro czułam jakby woda. A teraz tak mnie zatkało białym, kremowym ciągnący sluzem że wkładka cała mokra. Test negatywny. Chyba coś że mną nie tak [emoji58]
Śledzę twoje wpisy od jakiegoś czasu i czuje się jakbym czytała moje posty z zeszłego miesiaca. Takie same jazdy A testy negatywne i tak aż tydzien po terminie @ wkoncu poszłam do lekarza pewna że coś nie tak i okazało się że to ciąża xD

Verona26 ale pisałaś 4 h temu czy testować a piszesz ze zrobiłaś z porannego moczu test? To ja nic nie rozumiem.
Ja posprzątałam mieszkanie na glanc, prezenty kupione. Choinka jest. Czuje się świątecznie. Planuje się cieszyć tym co mam :) I mam nadzieje na szczęśliwy przyszły rok bo ten był strasznie ciężki. Torbiel już tak nie boli- znaczy brzuch od torbieli.powiedcie mi czy przyjmując progesteron mogę się napić alkoholu?

Pisałam jak się obudziłam, miało to miejsce przed 10. Wstałam i zrobiłam test. To był był pierwszy mocz dzisiaj. I negatywny [emoji52]
Verona26 ale pisałaś 4 h temu czy testować a piszesz ze zrobiłaś z porannego moczu test? To ja nic nie rozumiem.
Ja posprzątałam mieszkanie na glanc, prezenty kupione. Choinka jest. Czuje się świątecznie. Planuje się cieszyć tym co mam :) I mam nadzieje na szczęśliwy przyszły rok bo ten był strasznie ciężki. Torbiel już tak nie boli- znaczy brzuch od torbieli.powiedcie mi czy przyjmując progesteron mogę się napić alkoholu?

reklama
Ja nie wiem cp sie dzieje. Dzis doszla taka sennosc ze rady nie daje. Jestem w pracy i marze o lozku, a spalam dzisiaj do 10. Porazka, nigdy tak nie miałam. Mdli mnie, myślałam ze przed @ że dzisiaj dostanę. I od kilku dni ta biegunka, dzisiaj już jestem wykończona. Byle do 19 i do łóżka spać.
Śledzę twoje wpisy od jakiegoś czasu i czuje się jakbym czytała moje posty z zeszłego miesiaca. Takie same jazdy A testy negatywne i tak aż tydzien po terminie @ wkoncu poszłam do lekarza pewna że coś nie tak i okazało się że to ciąża xD

Do góry