reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A ja mam takie pytanie do Was, z czystej ciekawości ;) jak @ przychodzi późnym wieczorem np w sb ok 22, to wtedy liczycie 1dc,czy może zaczynacie od ndz? Mnie zawsze wnerwia jak przychodzi tak na sam koniec dnia

A ja mam takie pytanie do Was, z czystej ciekawości ;) jak @ przychodzi późnym wieczorem np w sb ok 22, to wtedy liczycie 1dc,czy może zaczynacie od ndz? Mnie zawsze wnerwia jak przychodzi tak na sam koniec dnia
Też się nad tym zastanawiam. Tyle, że moja ostatnio przyszła koło 18 to nie miałam problemu, ale ja bym liczyła chyba tą sobotę 22 jako 1dc. Ale mimo to zawsze się zastanawiam czy jak @ jest np 3go to to jest 1szy dzień cyklu czy dopiero 4go jest 1 dc?

Pie
Też się nad tym zastanawiam. Tyle, że moja ostatnio przyszła koło 18 to nie miałam problemu, ale ja bym liczyła chyba tą sobotę 22 jako 1dc. Ale mimo to zawsze się zastanawiam czy jak @ jest np 3go to to jest 1szy dzień cyklu czy dopiero 4go jest 1 dc?
Wg mnie 3ci to 1dc. Problematyczne są właśnie dla mnie godz wieczorne jak to liczyć. Bo skoro to już nie plamienie a @ od tej 22 to powinien być wtedy 1dc, ale z drugiej strony tego dnia zostały tylko 2godz :p i tak się zastanawialam już nie raz

Ja już nic nie rozumiem z tego cyklu. Wczoraj śluz nieplodny. Rano tylko mokro czułam jakby woda. A teraz tak mnie zatkało białym, kremowym ciągnący sluzem że wkładka cała mokra. Test negatywny. Chyba coś że mną nie tak [emoji58]

reklama
kończą mi się dni płodne, a tylko 2 razy żeśmy pobaraszkowali, także musze dzisiaj go zmolestować :p Za to po raz pierwszy bolą mnie cycki, są mega ciężkie i w środku mnie bolą.. mam ochote je sobie obciąć :D

Do góry