reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
WGL nie podobają mi się te testy. Miałam taki Jak ostatnio, ten co wykłada jak owulacyjny [emoji16] Takie gowienko delikatne. Beznadziejne są. Już nigdy ni nie kupię od tej baby w aptece [emoji16][emoji16][emoji16]

WGL nie podobają mi się te testy. Miałam taki Jak ostatnio, ten co wykłada jak owulacyjny [emoji16] Takie gowienko delikatne. Beznadziejne są. Już nigdy ni nie kupię od tej baby w aptece [emoji16][emoji16][emoji16]
Mówisz o paskowych? mnie też się nie podobają, takie byle co. Nie bardzo by mi się uśmiechało takie coś trzymać na pamiątkę :D

Tragiczne są te testy. Wydaja mi się taka tandeta że szok [emoji23][emoji23][emoji23] Ale to i tak nie zmienia faktu że wyszedł negatywny, jaki by nie był drugiej kreski by nie było, niestety...
Mówisz o paskowych? mnie też się nie podobają, takie byle co. Nie bardzo by mi się uśmiechało takie coś trzymać na pamiątkę :D

Ja dziś przy okazji innych badań robię hcg (to jest beta, tak? Ale chyba ostatni raz bo tu w Norwegii pociagnela mnie 280kr (ok120zl) to ja dziękuję za takie testy 😜 w sumie mogłam poprosić lekarza o skierowanie ale to mój teść... Pomyśli że jestem swirnieta robić hcg w 26 dc (z 32). Ale jak już mnie kluja to już niech sprawdza 😂

reklama
Ja dziś przy okazji innych badań robię hcg (to jest beta, tak? Ale chyba ostatni raz bo tu w Norwegii pociagnela mnie 280kr (ok120zl) to ja dziękuję za takie testy 😜 w sumie mogłam poprosić lekarza o skierowanie ale to mój teść... Pomyśli że jestem swirnieta robić hcg w 26 dc (z 32). Ale jak już mnie kluja to już niech sprawdza 😂
No to niezła cena nie ma co. A nóż wyjdzie ciąża i będzie to dobrze zainwestowane 120 zł :D

Do góry