reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Miłego maratonu :)
U mnie dopiero się zaczyna cykl. Obecnie plamienie a przez ostatnie 3 dni mocniejszy ból podbrzusza.

Organizm mi szaleje. Całe życie okres tj. krwawienie po 5-6 dni + plamienie. Teraz 2 cykle temu plamie troche (4 dni) potem 2 dni krwawienia i znów plamienie kilka dni (5 dni). Podczas monitoringu nie było widać żadnego pechęrzyka. Macica wariuje ;) ale mimo wszystko ten czas wydaje mi się długi i dziwny. Ostatni cykl 2 dni krwawienia i 5 dni plamienia.

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie dopiero się zaczyna cykl. Obecnie plamienie a przez ostatnie 3 dni mocniejszy ból podbrzusza.

Organizm mi szaleje. Całe życie okres tj. krwawienie po 5-6 dni + plamienie. Teraz 2 cykle temu plamie troche (4 dni) potem 2 dni krwawienia i znów plamienie kilka dni (5 dni). Podczas monitoringu nie było widać żadnego pechęrzyka. Macica wariuje ;) ale mimo wszystko ten czas wydaje mi się długi i dziwny. Ostatni cykl 2 dni krwawienia i 5 dni plamienia.
Plamiania przed krwawieniem moze to niedomoga lutealna?

A badalas ostatnio hormony? :)

Szuuuuper [emoji3531]
Dziewczyny kochane a powiedzcie Wy mi czy bierzecie kwas foliowy, a jezeli tak to jak dlugo? Zaczęlam sie nad tym zastanawiac, bo ja juz biore kwas prawie rok kazdego dnia z nadzieja, ze potrzebnie i zastanawiam sie czy trzeba jakas przerwe robic lub cos w tym stylu...

Dziewczyny kochane a powiedzcie Wy mi czy bierzecie kwas foliowy, a jezeli tak to jak dlugo? Zaczęlam sie nad tym zastanawiac, bo ja juz biore kwas prawie rok kazdego dnia z nadzieja, ze potrzebnie i zastanawiam sie czy trzeba jakas przerwe robic lub cos w tym stylu...
Dobre pytanie.. ja biore juz od pol roku dzien w dzien.

Trochę mi przykro... W poniedzielek 9dc pęcherzyk 14, dzisiaj 11dc i niecałe 16... Raczej znowu nici...
Dlaczego juz skreslasz cykl? A jakie endometrium przy tej wielkosci pecherzyka? Lekarz mowil, zeby nie nastawiac sie na owulacje? Przeciez poki pecherzyk rosnie to chyba dobrze czy ja zle rozumiem :p ilu dniowe masz cykle? Juz kiedys pytalam i nie dostalam odpowiedzi😁

reklama
Do góry