reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Trzymam mocno[emoji8] ja dzis bede robilam i kolejny test ten fioletowy wlasnie. Ale juz po testach widze ze przyrost jest.
Ola a ty kiedy masz miec @
A widzisz a ja zrobiłam tego pinka wieczorem a rano płytkowy ale taki jakiś bezfirmowy co miałam w domu. W piątek zrobię ten fioletowy :) Kurcze Oliwka proszę trzymaj kciuki [emoji110]

reklama
Trzymam mocno[emoji8] ja dzis bede robilam i kolejny test ten fioletowy wlasnie. Ale juz po testach widze ze przyrost jest.
Żebym ja to wiedziała. Dostałam pierwszy okres po porodzie po anty 18.10, potem 21.11 czyli cykl miał 34 dni. Nie mam pojęcia czy ten drugi obecny też taki będzie. Dziś 28dc.

Tylko, że myślałam, że ten będzie krótszy bo owu miałam 15dc (wg moich obserwacji, bo okropnie bolał mnie brzuch, aż wyprostować się nie mogłam)

Po czekaj do dzień przed terminem lub w termin @. Zaoszczedzisz stresu i nerw ze sie nie udało. Ja zrobilam 1 dzień przed @ i byl cień ledwo widoczny a tknelo mnie to ze śnił mi sie ten sen w piątek w nocy. Dzis jestem 3 dni po @ i ooo krecha jak trzeba. I czekam na wynik bety.
Tylko, że myślałam, że ten będzie krótszy bo owu miałam 15dc (wg moich obserwacji, bo okropnie bolał mnie brzuch, aż wyprostować się nie mogłam)
IMG_20191218_121648.jpeg

Po czekaj do dzień przed terminem lub w termin @. Zaoszczedzisz stresu i nerw ze sie nie udało. Ja zrobilam 1 dzień przed @ i byl cień ledwo widoczny a tknelo mnie to ze śnił mi sie ten sen w piątek w nocy. Dzis jestem 3 dni po @ i ooo krecha jak trzeba. I czekam na wynik bety. Zobacz załącznik 1058353

Tez jestem tego zdania.
Ja robiłam w 10dpo i nic, 12 dpo wyszedł pozytyw z elektronicznego, dzisiaj dzień @ zrobiłam płytkowy i jest kreska. Chyba nawet mocna :p
Wiec sytuacja w tych kwestiach chluba należy do tych dynamicznych zmieniających się z dnia na dzień :)
IMG_2353.JPG

Piękna krecha jak najbardziej pozytywna.Gratuluje Dokładnie jest tak jak piszesz. Każda z nas jest inna i każdej inaczej test wyjdzie. U jednej przed terminem kreski mocne u drugiej nawet kilka dni po terminie @.
Tez jestem tego zdania.
Ja robiłam w 10dpo i nic, 12 dpo wyszedł pozytyw z elektronicznego, dzisiaj dzień @ zrobiłam płytkowy i jest kreska. Chyba nawet mocna [emoji14]
Wiec sytuacja w tych kwestiach chluba należy do tych dynamicznych zmieniających się z dnia na dzień :)Zobacz załącznik 1058364

reklama
Do góry