reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

To się cieszę, ja jakoś straciłam nadzieję a do świąt już nie dam rady się umówić na wizytę więc i tak nie będę wiedziała czy była owulacja
Wiesz co ja w ogole sie nie spodziewalam tego ze tak maly pecherzyk peknie. Jak sie okazalo zrobil nam niespodzianke bo w 16dc to on juz powinien byc duzo wiekszy wiec cudow nie oczekiwalismy, endo bylo 10.8 Jak pojechalam 22dc i na usg wyszlo ze endo 12mm (gin stwierdzil ze bardzo ladne) a pecherzyk pekl i jeszcze widoczny byl plyn :) w dodatku od 17 do 21 dc codziennie sie przytulalismy wiec cykl wykorzystany w 100% i pierwszy raz gin powiedzial ze istnieje realna szansa na ciaze :) pozostaje czekac i modlic sie o cud :) dzis kupilam juz 3 testy i pierwszy mialam robic w Wigilię, ale nie istnieje szansa ze wytrzymam i w niedziele zrobie pierwszy :)

reklama
Wiesz co ja w ogole sie nie spodziewalam tego ze tak maly pecherzyk peknie. Jak sie okazalo zrobil nam niespodzianke bo w 16dc to on juz powinien byc duzo wiekszy wiec cudow nie oczekiwalismy, endo bylo 10.8 Jak pojechalam 22dc i na usg wyszlo ze endo 12mm (gin stwierdzil ze bardzo ladne) a pecherzyk pekl i jeszcze widoczny byl plyn :) w dodatku od 17 do 21 dc codziennie sie przytulalismy wiec cykl wykorzystany w 100% i pierwszy raz gin powiedzial ze istnieje realna szansa na ciaze :) pozostaje czekac i modlic sie o cud :) dzis kupilam juz 3 testy i pierwszy mialam robic w Wigilię, ale nie istnieje szansa ze wytrzymam i w niedziele zrobie pierwszy :)
A ktory masz aktualnie dzien cyklu? ;)

No nic nie zrobię... Zobaczymy co będzie. A Tobie życzę spełnienia marzeń ❤️

A ktory masz aktualnie dzien cyklu? ;)
24dc w niedziele bedzie 28dc, 2 dni przed @, a przynajmniej tak mysle, chyba ze znowu sie cos poprzestawia. Jak na razie zmian w sobie nie widze poza lekkimi bolami jajnika gdzie odbyla sie owu i bolu podbrzusza, ktory mam tez przed @. Moze troche bardziej "mokro" niz zwykle ale do okresu jeszcze troszke. Kupilam 3 testy w tym jeden o czulosc 10, dwa pozostale 25 wiec zostawiam na pozniej :) Oszaleje z tego oczekiwania :) oby owocnego :)

24dc w niedziele bedzie 28dc, 2 dni przed @, a przynajmniej tak mysle, chyba ze znowu sie cos poprzestawia. Jak na razie zmian w sobie nie widze poza lekkimi bolami jajnika gdzie odbyla sie owu i bolu podbrzusza, ktory mam tez przed @. Moze troche bardziej "mokro" niz zwykle ale do okresu jeszcze troszke. Kupilam 3 testy w tym jeden o czulosc 10, dwa pozostale 25 wiec zostawiam na pozniej :) Oszaleje z tego oczekiwania :) oby owocnego :)
Ja czuje podobnie, ale ja juz nie wiem czy co miesiac nie czuje tego samego. Klucie jajnikow takie sekundowe i tez wiecej sluzu

Ja czuje podobnie, ale ja juz nie wiem czy co miesiac nie czuje tego samego. Klucie jajnikow takie sekundowe i tez wiecej sluzu
Ja sie staram nie nakrecac, ale ciezko mi to idzie. Caly czas mam w glowie ze istnieje szansa na ciaze :) tez nie wiem co mam myslec o tym na razie, bo co miesiac mam PMS i co i gdzie bym nie czytala to i PMS i objawy ciazy sa mega podobne, prawie takie same. Trzeba czekac i teraz to jest najgorsze.

Ja sie staram nie nakrecac, ale ciezko mi to idzie. Caly czas mam w glowie ze istnieje szansa na ciaze :) tez nie wiem co mam myslec o tym na razie, bo co miesiac mam PMS i co i gdzie bym nie czytala to i PMS i objawy ciazy sa mega podobne, prawie takie same. Trzeba czekac i teraz to jest najgorsze.
Coraz gorzej zajac sobie czyms glowe :p

reklama
Do góry