reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, mam pewien problem, a raczej zagwozdke :) staramy się o dziecko, jeszcze nie mam okresu,powinnam dostac dzis lub jutro. Od kilku dni robie testy ciazowe strumieniowe facelle i druga kreska pojawia się od razu! Nie po czasie, nawet szybciej. Jest jasniejsza od kontrolnej ale widoczna golym okiem. Nie jest szara czy biala- jest rózowa!! Robilam tez kilka testow innej firmy i wszystkie negatywne :/ wykluczam zatem ciąże- tylko czemu te strumieniowe facelle (robilam ich 4) wychodza wszystkie pozytywne?? Miala tak ktoras z Was? Czy mam pozwac facelle o grube miliony? 🤣🤣🤣🤣

Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, mam pewien problem, a raczej zagwozdke :) staramy się o dziecko, jeszcze nie mam okresu,powinnam dostac dzis lub jutro. Od kilku dni robie testy ciazowe strumieniowe facelle i druga kreska pojawia się od razu! Nie po czasie, nawet szybciej. Jest jasniejsza od kontrolnej ale widoczna golym okiem. Nie jest szara czy biala- jest rózowa!! Robilam tez kilka testow innej firmy i wszystkie negatywne :/ wykluczam zatem ciąże- tylko czemu te strumieniowe facelle (robilam ich 4) wychodza wszystkie pozytywne?? Miala tak ktoras z Was? Czy mam pozwac facelle o grube miliony? 🤣🤣🤣🤣

Zrób betę, ona potwierdź lub wykluczy na 100% ;)

Wiem wiem, zrobie na pewno. Ale chwile poczekam, lubie robic testy :p Po prostu zastanawia mnie czemu tak wychodza, czy moze ktos mial podobne doswiadczenie z testami tej firmy :D

Poczekaj ze dwa dni i ponownie zrob test. Moze byc tak ze stężenie hormonu jest male. Duzo dziewczyn mialo tak ze nawet w dniu @ test negatywny a dwa dni pozniej wyraźne kreski.
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, mam pewien problem, a raczej zagwozdke :) staramy się o dziecko, jeszcze nie mam okresu,powinnam dostac dzis lub jutro. Od kilku dni robie testy ciazowe strumieniowe facelle i druga kreska pojawia się od razu! Nie po czasie, nawet szybciej. Jest jasniejsza od kontrolnej ale widoczna golym okiem. Nie jest szara czy biala- jest rózowa!! Robilam tez kilka testow innej firmy i wszystkie negatywne :/ wykluczam zatem ciąże- tylko czemu te strumieniowe facelle (robilam ich 4) wychodza wszystkie pozytywne?? Miala tak ktoras z Was? Czy mam pozwac facelle o grube miliony? [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Do góry