reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A u mnie... proszę
emoji57.png
12dpo, 26dc
emoji173.png
Zobacz załącznik 1057003
A u mnie... proszę [emoji57] 12dpo, 26dc [emoji173]️Zobacz załącznik 1057003
Gratuluję :* ale dzisiaj wysyp pozytywnych testów :)

Poprostu postaraj się współżyć tak czy siak. To nigdy chyba nie jest takie zero jedynkowe. Chyba ze idealny śluz zawsze mialas ale wątpię. Jak masz potop to może płodny wlasnie. Działaj nie mysl ;)
Tak zanierzam zrobic :) ale dobrze byłoby dogadywac sie ze swoim organizmem i wiedziec czemu dzieje sie tak a nie inaczej :)

No rozumiem ale uważam ze nigdy tak do końca nie będziemy miały pewności ze to dziś. Nawet tutaj są przypadki ze cykl bezowulacyjny a dzieci z tego są :)
Ooo tego nie wiedziałam, ze przy bezowulacyjnym dzieci moga byc. Jezeli ja teraz mialabym bezowulacyjny to bylby moj 2 pod rzad...w 16dc pecherzyk mial wielkosc 15.7 dlatego gin wyznaczyl owu na ok 19-21 dc, zastanawiam sie jednak czy mozliwe jest zeby ten pecherzyk pekl wczesniej i owu byla wczesniej np w 17-18 dc....jutro wizyta u gina to sszystko bede wiedziala :)

reklama
Do góry