Milipiet
Fanka BB :)
GratulujeA u mnie... proszę [emoji57] 12dpo, 26dc [emoji173]️Zobacz załącznik 1057003
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujeA u mnie... proszę [emoji57] 12dpo, 26dc [emoji173]️Zobacz załącznik 1057003
Kobieto to Ty szczuplutka jak przecinek jesteś przy tym wzrościeJa 58kg przy 183 cm bywało mniej ale teraz to chyba nie ma znaczenia...
Tez sobie wkrecam, że po ciazy (której nie ma) schudne
Ja również jeszcze jestem i pewnie nigdzie sie nie wybieramJa tez jeszcze na placu boju
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, mam pewien problem, a raczej zagwozdke staramy się o dziecko, jeszcze nie mam okresu,powinnam dostac dzis lub jutro. Od kilku dni robie testy ciazowe strumieniowe facelle i druga kreska pojawia się od razu! Nie po czasie, nawet szybciej. Jest jasniejsza od kontrolnej ale widoczna golym okiem. Nie jest szara czy biala- jest rózowa!! Robilam tez kilka testow innej firmy i wszystkie negatywne :/ wykluczam zatem ciąże- tylko czemu te strumieniowe facelle (robilam ich 4) wychodza wszystkie pozytywne?? Miala tak ktoras z Was? Czy mam pozwac facelle o grube miliony?
O tym samym pomyslalamNiezły przypadek. Może jakaś seria wadliwa?
Gratuluje
Kobietki znowu potrzebuhe porady, bo już przestalam ogarniać o co chodzi mojemu organizmowi...jestem w 21 dc i gin okreslil ze owulacja moze byc pomiedzy 19-21dc. Wczoraj moj zluz byl lepki, bialy typowo nieplodny wiec myslalam ze nic z tego cyklu nie bedzie, ze kolejny cykl okaze sie bezowulacyjny, a dzis normalnie potop! Ale sluz nie jest konsystencji kurzego białka tylko bardzo wodnisyty i jest go bardzo duzo i ja juz nie wiem czy to dobrze, czy nie i co to w ogole znaczy.