reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, mam pewien problem, a raczej zagwozdke :) staramy się o dziecko, jeszcze nie mam okresu,powinnam dostac dzis lub jutro. Od kilku dni robie testy ciazowe strumieniowe facelle i druga kreska pojawia się od razu! Nie po czasie, nawet szybciej. Jest jasniejsza od kontrolnej ale widoczna golym okiem. Nie jest szara czy biala- jest rózowa!! Robilam tez kilka testow innej firmy i wszystkie negatywne :/ wykluczam zatem ciąże- tylko czemu te strumieniowe facelle (robilam ich 4) wychodza wszystkie pozytywne?? Miala tak ktoras z Was? Czy mam pozwac facelle o grube miliony? 🤣🤣🤣🤣

Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, mam pewien problem, a raczej zagwozdke :) staramy się o dziecko, jeszcze nie mam okresu,powinnam dostac dzis lub jutro. Od kilku dni robie testy ciazowe strumieniowe facelle i druga kreska pojawia się od razu! Nie po czasie, nawet szybciej. Jest jasniejsza od kontrolnej ale widoczna golym okiem. Nie jest szara czy biala- jest rózowa!! Robilam tez kilka testow innej firmy i wszystkie negatywne :/ wykluczam zatem ciąże- tylko czemu te strumieniowe facelle (robilam ich 4) wychodza wszystkie pozytywne?? Miala tak ktoras z Was? Czy mam pozwac facelle o grube miliony? 🤣🤣🤣🤣

Zrób betę, ona potwierdź lub wykluczy na 100% ;)

Wiem wiem, zrobie na pewno. Ale chwile poczekam, lubie robic testy :p Po prostu zastanawia mnie czemu tak wychodza, czy moze ktos mial podobne doswiadczenie z testami tej firmy :D

Poczekaj ze dwa dni i ponownie zrob test. Moze byc tak ze stężenie hormonu jest male. Duzo dziewczyn mialo tak ze nawet w dniu @ test negatywny a dwa dni pozniej wyraźne kreski.
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, mam pewien problem, a raczej zagwozdke :) staramy się o dziecko, jeszcze nie mam okresu,powinnam dostac dzis lub jutro. Od kilku dni robie testy ciazowe strumieniowe facelle i druga kreska pojawia się od razu! Nie po czasie, nawet szybciej. Jest jasniejsza od kontrolnej ale widoczna golym okiem. Nie jest szara czy biala- jest rózowa!! Robilam tez kilka testow innej firmy i wszystkie negatywne :/ wykluczam zatem ciąże- tylko czemu te strumieniowe facelle (robilam ich 4) wychodza wszystkie pozytywne?? Miala tak ktoras z Was? Czy mam pozwac facelle o grube miliony? [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Do góry