Jastia
Fanka BB :)
Nie dziękuję jeszcze... aleGratki !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję jeszcze... aleGratki !
Nie, to było endometrium i( właściwie mam ich dwa) bo owulacja była, pomyliłam się Sorry za zamieszanieStrasznie namieszałeś. Tak czytam i tu się nic kupy nie trzyma [emoji20]
Nie dostałaś wydruku z opisem? Tam powinno wszystko być napisane.
12,2 to endometrium pewnie... a nie pęcherzyk, później wspominasz o drugim...eh! Bo pęcherzyk 12,2 na 20ktorys dzień cyklu to żaden dominujący...no chyba ze dopiero owulacja za tydzień, a testować można ale za trzy tygodnie.
Ja nie miałam zleconego padania prolaktyny. Ale mieszkam w Irlandii i moze tu trochę inaczej wygląda. Poza tym na pierwszej wizycie przyszłam w okolicach owulacji żeby potwierdzić że w ogóle ja mam i wyszło w porządku. Cytologia też wyszła dobrze. Przebadalismy też nasienie męża od razuCzesc Dziewczyny, chcialabym wykonac badania aby sprawdzić czy ze mna i mezem jest wszystko w porzadku. Niby ja mialam juz wykonywane badania zanim zaczelismy sie starac o dziecko, ale sprawdzilam i lekarz np. nie zlecil mi zbadania prolaktyny a z tego co czytam na forum to wazne badanie. Co Wy radzicie zbadac i na jakie koszty sie przygotować.jestem juz zmeczona tymi niepowodzeniami
Trzymam kciuki żeby tak zostało? A który to udany cykl?Mam nadzieję że tak zostanie
A czy na badanie prolaktyny nalezy isc w konkretnym dniu cyklu czy nie ma to znaczenia?No tak, u mnie w jednym 22 w drugim 28, ceny w sumie pewnie są podobne.
@Jastia gratulacje! Grudzień zaczął się cudnie
Najlepiej między 2 a 4 dniem cykluA czy na badanie prolaktyny nalezy isc w konkretnym dniu cyklu czy nie ma to znaczenia?
Trzeci.Trzymam kciuki żeby tak zostało? A który to udany cykl?
Dziekuje za infoNajlepiej między 2 a 4 dniem cyklu