reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Pracę ma przy biurku bo jest informatykiem, sport od czasu do czasu. A czy na to mechaniczne uplynnienie mogło mieć wpływ lekkie przeziębienie?
A jedzenie?? Pali papierosy?? Alko??
Nie powinno się robić badania podczas jakiejkolwiek choroby. Niech powtórzy dwa tygodnie po chorobie.

reklama
Tak myslisz? To takie. Dwie kropki krwi czerwonej. Ale takie malutkie jak ziamrko maku
No z tego co piszesz to może chyba być? Ile jesteś przed @ ? Poza tym normalne plamienie zwiastujace okres jest mocniejsze i myślę że częściej brązowe niż czerwone . Trzymam kciuki za dobre wieści. Który masz dzień cyklu? Wy chyba też się już od dłuższego czasu staracie?

No z tego co piszesz to może chyba być? Ile jesteś przed @ ? Poza tym normalne plamienie zwiastujace okres jest mocniejsze i myślę że częściej brązowe niż czerwone . Trzymam kciuki za dobre wieści. Który masz dzień cyklu? Wy chyba też się już od dłuższego czasu staracie?
Staramy się prawie 1.5 roku. Dziś mam 32 dzień cyklu i wczorja powinnam mieć @. Dziś zrobiłam test i jest negatywny.. Ale owulacje miałam chyba w 23 dc dopiero

Ja się dowiedziałam z forum, że 24h przed nie wspolzyc, nie ćwiczyć i jak zajdziesz do labo to chwilę posiedzieć i się uspokoić. Ja za pierwszym razem poszłam i miałam wynik półtora razy większy, później zastosowałam się do tego co wyżej i wynik w normie :)
A czy na badanie prolaktyny nalezy isc w konkretnym dniu cyklu czy nie ma to znaczenia?

Staramy się prawie 1.5 roku. Dziś mam 32 dzień cyklu i wczorja powinnam mieć @. Dziś zrobiłam test i jest negatywny.. Ale owulacje miałam chyba w 23 dc dopiero
My już z 2.5 roku, normalnie jakieś takie myśli mnie nachodzą że znowu nic z tego , jakiś niepokój. Kochana może za wcześnie zrobiłaś test , trzymam kciuki żeby następny był pozytywny

A robiłaś tym "clearblue 6 dni przed"? A miałaś jakieś objawy Już?
Dokładnie tym 6 dni przed. Bolą mnie sutki są bardziej wrażliwe na dotyk. Od środy czułam się jakbym była przeziębiona. I ból podbrzusza ale mniejszy niż na @ . To tyle. Z tym że to wszystko to zawsze mam przed @ .

reklama
Dokładnie tym 6 dni przed. Bolą mnie sutki są bardziej wrażliwe na dotyk. Od środy czułam się jakbym była przeziębiona. I ból podbrzusza ale mniejszy niż na @ . To tyle. Z tym że to wszystko to zawsze mam przed @ .
Ja też mam takie epizody jakbym miała być chora, dreszcze itp, ale to później przechodzi, piersi tez bolesne, przedwczoraj delikatnie bolał mnie brzuch jak na @ ale tylko chwilę. Wczoraj po śniadaniu do późnego wieczora praktycznie nie byłam głodna, zero apetytu, boję się że znowu się nakręcam. Nie wiem czy te objawy nie są też skutkiem brania leków: estrofem 1 tabl dziennie i duphaston 2x dziennie

Do góry