reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Dokładnie tym 6 dni przed. Bolą mnie sutki są bardziej wrażliwe na dotyk. Od środy czułam się jakbym była przeziębiona. I ból podbrzusza ale mniejszy niż na @ . To tyle. Z tym że to wszystko to zawsze mam przed @ .
Mialam podobnie. Zaczely sutki byc bardziej tkliwe, potem mialam wrazenie ze jestem przeziebiona. Mniemniej test wyszedl cien cienia dopiero dzien przed @

reklama
Ja też mam takie epizody jakbym miała być chora, dreszcze itp, ale to później przechodzi, piersi tez bolesne, przedwczoraj delikatnie bolał mnie brzuch jak na @ ale tylko chwilę. Wczoraj po śniadaniu do późnego wieczora praktycznie nie byłam głodna, zero apetytu, boję się że znowu się nakręcam. Nie wiem czy te objawy nie są też skutkiem brania leków: estrofem 1 tabl dziennie i duphaston 2x dziennie
Duphaston może tak działać. Zrób test to będziesz wiedziała. 😘

Czekam az na forum pojawia sie kolejne dwie II:) dzieki temu mam nadzieje, ze dla mnie tez przyjdzie ten szczesliwy dzien. Ja dzisiaj 1 dc:( jutro z samego rana zgodnie z Wasza rada do laboratorium zbadan prolaktyne. Bo niepokoja mnie te ostatnie nieregularne cykle:(

Strasznie namieszałeś. Tak czytam i tu się nic kupy nie trzyma [emoji20]
Nie dostałaś wydruku z opisem? Tam powinno wszystko być napisane.

12,2 to endometrium pewnie... a nie pęcherzyk, później wspominasz o drugim...eh! Bo pęcherzyk 12,2 na 20ktorys dzień cyklu to żaden dominujący...no chyba ze dopiero owulacja za tydzień, a testować można ale za trzy tygodnie.
Dokładnie tak samo zrozumiałam jak Ty, że skoro pęcherzyki dopiero sa to jeszcze jest przed owulacja więc wtedy na testowanie 6. grudnia byłoby za wcześnie.

Dokładnie tak samo zrozumiałam jak Ty, że skoro pęcherzyki dopiero sa to jeszcze jest przed owulacja więc wtedy na testowanie 6. grudnia byłoby za wcześnie.
No namieszalam z tym jak cholera tak czy siak wszystko ok dziś 23 dc cykle mam 28dniowe, jest sens żeby dziś testować? Dziś jest 10 dzień od owulacji licząc włącznie z dniem owulacji

reklama
My już z 2.5 roku, normalnie jakieś takie myśli mnie nachodzą że znowu nic z tego , jakiś niepokój. Kochana może za wcześnie zrobiłaś test , trzymam kciuki żeby następny był pozytywny
Ja tak. Samo histeryzuje.. I chyba sobie wkrecam ciążę co miesiąc.. Bo tak średnio tydzień jestem w ciąży urojonej.. Ciągle mi się zdaje że się udało. I boję się że tym razem znowu nic z tego nie bezie i ze ja po prostu się łudze.. W pierwszej ciąży w dzień okresu był negatywny test dopiero po tygodniu leciutka kreseczka..

Do góry