MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Miewasz takie nieregularne cykle? Bo to jednak tydzień za wcześnieU mnie zaczelo sie wlasnie plamienie @ miala przyjsc dopiero 6.12 widac odwiedzila mnie wczesniej smutno mi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miewasz takie nieregularne cykle? Bo to jednak tydzień za wcześnieU mnie zaczelo sie wlasnie plamienie @ miala przyjsc dopiero 6.12 widac odwiedzila mnie wczesniej smutno mi
Zawsze mialam regularne, ale od kiedy zaczelam starania moj cykl zaczal swirowac nie chce sobie nawet robic nadziei, ze to implementacyjne krwawienie.Miewasz takie nieregularne cykle? Bo to jednak tydzień za wcześnie
Ok rozumiem za literówke przepraszam. Ja jestem po owulacji i mam 10.Tak dostałam bo miałam tylko 0.06 w środku cyklu
Ja również dostałam dostinex A jaką masz norme na wynikach prolaktyny? U mnie norma do 26, a wynik 43.. dostalam pol tabletki co tydzień. Jaka Ty dostałaś dawkę tygodniową?Cześć Byłam u ginekologa w czwartek przepisał mi duphaston i dostinex na obniżenie prolaktyny a mężowi profentil. Martwię się czy dobrze przepisał mi leki. Mam reguralne cykle. TSH i LH idealne a to moje ostatnie badania
Przykro miTo ja pije z tobą to wino. Byłam dzisiaj u lekarza bo zaczęłam plamić i ciąża była ale właśnie się skończyła. Dostałam gorączkę i wylatuja że mnie ogromne skrzepy ;/
Skoro owu jeszcze nie było to testowanie będzie chyba u Ciebie później niż 6 grudnia?Ja już po wizycie, dziś 22 dc i 12,2 mm pęcherzyk, to chyba dobrze świadczy? Mam jeszcze drugi pęcherzyk ale ten jeden jest chyba dominujący, bo doktor powiedziała że najprawdopodobniej z jednego się uda. Testowanie 5-6 grudnia
Miałam dać znać jak zrobię test, ale na razie sie wtrszymalam. Mam mega dziwne objawy, kłuję mnie brzuch, teraz po całym dniu mi mega nie dobrze, ale będąc popołudniu w toalecie jednorazowo zobaczyłam dwie malusienkie kropeczki krwi i cała moja nadzieję się posypala.. Pewnie sobie wkrecilam że się udało i zatrzymał mi się okres przez to i za chwilkę przyjdzie że zdwojoną siłaNo to moze tym razem sie udalo, 3mam kciuki, od razu daj znac jak zrobisz test. Mnie juz od tygodnia pobolewa podbrzusze i piersi a nigdy tak nie mialam, mam tez wiekszy apetyt ale przekonam sie za tydzien czy to nie zbieg okolicznosci
Hej owulacje miałam 22.11 potwierdzona monitoringiem, musiałam zapomnieć napisacSkoro owu jeszcze nie było to testowanie będzie chyba u Ciebie później niż 6 grudnia?
Może to chodzi o endometrium , ja się gubię w tej terminologiiHej owulacje miałam 22.11 potwierdzona monitoringiem, musiałam zapomnieć napisac