reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Cześć Byłam u ginekologa w czwartek przepisał mi duphaston i dostinex na obniżenie prolaktyny a mężowi profentil. Martwię się czy dobrze przepisał mi leki. Mam reguralne cykle. TSH i LH idealne a to moje ostatnie badania

Załączniki

• 9729AA59-B79F-4494-8924-6F2971C9123D.jpeg
    9729AA59-B79F-4494-8924-6F2971C9123D.jpeg
    508,9 KB · Wyświetleń: 84
Cześć Byłam u ginekologa w czwartek przepisał mi duphaston i dostinex na obniżenie prolaktyny a mężowi profentil. Martwię się czy dobrze przepisał mi leki. Mam reguralne cykle. TSH i LH idealne a to moje ostatnie badania
Ja również dostałam dostinex A jaką masz norme na wynikach prolaktyny? U mnie norma do 26, a wynik 43.. dostalam pol tabletki co tydzień. Jaka Ty dostałaś dawkę tygodniową?

Dziwnie się czuję po tym ovitrelle i dostinexie. Jestem wykończona fizycznie, jakbym niewiadomo co robiła .. wczoraj zgodnie z zaleceniami były starania, jutro znowu. Tak bym chciała, by te 2 jajeczka pękły i znalazł sie jakiś choć 1 zdrowy plemniczek... 😋

Ja już po wizycie, dziś 22 dc i 12,2 mm pęcherzyk, to chyba dobrze świadczy?😉 Mam jeszcze drugi pęcherzyk ale ten jeden jest chyba dominujący, bo doktor powiedziała że najprawdopodobniej z jednego się uda. Testowanie 5-6 grudnia 🤩
Skoro owu jeszcze nie było to testowanie będzie chyba u Ciebie później niż 6 grudnia?

No to moze tym razem sie udalo, 3mam kciuki, od razu daj znac jak zrobisz test. Mnie juz od tygodnia pobolewa podbrzusze i piersi a nigdy tak nie mialam, mam tez wiekszy apetyt ale przekonam sie za tydzien czy to nie zbieg okolicznosci:)
Miałam dać znać jak zrobię test, ale na razie sie wtrszymalam. Mam mega dziwne objawy, kłuję mnie brzuch, teraz po całym dniu mi mega nie dobrze, ale będąc popołudniu w toalecie jednorazowo zobaczyłam dwie malusienkie kropeczki krwi i cała moja nadzieję się posypala.. Pewnie sobie wkrecilam że się udało i zatrzymał mi się okres przez to i za chwilkę przyjdzie że zdwojoną siła:(

reklama
Do góry