reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Cześć Byłam u ginekologa w czwartek przepisał mi duphaston i dostinex na obniżenie prolaktyny a mężowi profentil. Martwię się czy dobrze przepisał mi leki. Mam reguralne cykle. TSH i LH idealne a to moje ostatnie badania

Załączniki

• 9729AA59-B79F-4494-8924-6F2971C9123D.jpeg
    9729AA59-B79F-4494-8924-6F2971C9123D.jpeg
    508,9 KB · Wyświetleń: 78
Cześć Byłam u ginekologa w czwartek przepisał mi duphaston i dostinex na obniżenie prolaktyny a mężowi profentil. Martwię się czy dobrze przepisał mi leki. Mam reguralne cykle. TSH i LH idealne a to moje ostatnie badania
Ja również dostałam dostinex A jaką masz norme na wynikach prolaktyny? U mnie norma do 26, a wynik 43.. dostalam pol tabletki co tydzień. Jaka Ty dostałaś dawkę tygodniową?

Dziwnie się czuję po tym ovitrelle i dostinexie. Jestem wykończona fizycznie, jakbym niewiadomo co robiła .. wczoraj zgodnie z zaleceniami były starania, jutro znowu. Tak bym chciała, by te 2 jajeczka pękły i znalazł sie jakiś choć 1 zdrowy plemniczek... 😋

Ja już po wizycie, dziś 22 dc i 12,2 mm pęcherzyk, to chyba dobrze świadczy?😉 Mam jeszcze drugi pęcherzyk ale ten jeden jest chyba dominujący, bo doktor powiedziała że najprawdopodobniej z jednego się uda. Testowanie 5-6 grudnia 🤩
Skoro owu jeszcze nie było to testowanie będzie chyba u Ciebie później niż 6 grudnia?

No to moze tym razem sie udalo, 3mam kciuki, od razu daj znac jak zrobisz test. Mnie juz od tygodnia pobolewa podbrzusze i piersi a nigdy tak nie mialam, mam tez wiekszy apetyt ale przekonam sie za tydzien czy to nie zbieg okolicznosci:)
Miałam dać znać jak zrobię test, ale na razie sie wtrszymalam. Mam mega dziwne objawy, kłuję mnie brzuch, teraz po całym dniu mi mega nie dobrze, ale będąc popołudniu w toalecie jednorazowo zobaczyłam dwie malusienkie kropeczki krwi i cała moja nadzieję się posypala.. Pewnie sobie wkrecilam że się udało i zatrzymał mi się okres przez to i za chwilkę przyjdzie że zdwojoną siła:(

reklama
Do góry