reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Widze ze duzo kobietek testuje za tydzien. Ja to samo wiec nie bede s. Na 7.12 mam termin @ ale niewiadomo jak bedzie bo moja ostatnie cykle to 33 i 26 dni wiec teraz kalendarzyk policzyl 29hehe
Mam uczucie mokrosci i szyjke wysoko. Modle sie zeby nie zeszla w dol i licze ze sie uda.
dziewczyny nowy cykl to nowa szansa wiec tule mocno i trzymam kciuki

reklama
Melduję się po wizycie, pęcherzyk 20 mm dostałam ovitrelle mam wziąść dziś i działać dziś i jutro, mam bardzo zły progesteron dostałam zalecenie 2x1 od jutra.
(Dziś 14 dc 0.08 przy normie 0.8 do 3.0)
Prolaktyna spadła dopiero po 1 tab bromergonu
Za 14 dni mam robić bete....

Melduję się po wizycie, pęcherzyk 20 mm dostałam ovitrelle mam wziąść dziś i działać dziś i jutro, mam bardzo zły progesteron dostałam zalecenie 2x1 od jutra.
(Dziś 14 dc 0.08 przy normie 0.8 do 3.0)
Prolaktyna spadła dopiero po 1 tab bromergonu
Za 14 dni mam robić bete....
Nie za dobrze duphaston dostalas ?

IMG_20191129_220816.jpg
tak jak obiecałam! :D wasze zdrowie!

Hej, jak mam rozumieć te wyniki badań męża? Ktoś pomoże?

Załączniki

• Screenshot_20191129_225215.jpg
    Screenshot_20191129_225215.jpg
    321,1 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Do góry