Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej...Może święta przyniosa dobra nowine?? głowa do gory1 dc...
Hej. Moja bratowa miała dwa miesniaki właśnie z zewnętrznej strony macicy i lekarze od początku mówili że ciąża będzie zagrożona.. I neistety w 8 miesiącu ciąży urodziła martwe dzieciątko.. Także z neistety przykrego doświadczenia i opinii lekarzy wiem, że miesniaki powinno się usunąć nim będzie się w ciąży. Nawet te zeslwntrzeneDziękuję dziewczyny za słowa wsparcia
Moje mięśniaki są na zewnętrznej stronie macicy i nie powinny mieć wpływu na zagnieżdżenie. Oczywiscie jesli dojdzie do laparoskopii to bedzie myśleć czy ich nie usunąć...
Dziwnie się czuję po tym dostinexie.
Mozliwa jest. Moja szwagierka ma w 7dcDziewczyny czy owulacja możliwa jest odrazu po okresie np 6 8 dc? [emoji848]
Ja też miałam bardzo wcześnie w udanym cyklu, musiała być zaraz po @Dziewczyny czy owulacja możliwa jest odrazu po okresie np 6 8 dc? [emoji848]
Kurcze jajnik pobolewa podbrzusze też, bóle krzyżowe i dużo śluzu..Ja też miałam bardzo wcześnie w udanym cyklu, musiała być zaraz po @ [emoji848]
Cień cienia cieniem przez nieostrość zdjęcia prześwituje, tylko Szkoda że zdjęcie troszkę niewyraźne :/Witam się po przerwie. Wy macie sprawne oko... powiedzcie mi ...Zobacz załącznik 1050906
To działajKurcze jajnik pobolewa podbrzusze też, bóle krzyżowe i dużo śluzu..
Jutro zrobię z pierwszego moczu to zobaczymy. Na żywo widać cień cień cienia.Cień cienia cieniem przez nieostrość zdjęcia prześwituje, tylko Szkoda że zdjęcie troszkę niewyraźne :/