reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

cichutko gratuluję, ale może lepiej poczekać do dnia @ a później ginekolog? :)
Na razie nie ma co gratulować, do ginekologa na pewno sie nie wybiore za szybko.., ale zastanawia mnie na ile jest szansa na ciążę czy to znowu ta przeklęta biochemiczna;( test zrobię pewnie jeszcze za 2 dni o ile okres nie przyjdzie...

reklama
Na razie nie ma co gratulować, do ginekologa na pewno sie nie wybiore za szybko.., ale zastanawia mnie na ile jest szansa na ciążę czy to znowu ta przeklęta biochemiczna;( test zrobię pewnie jeszcze za 2 dni o ile okres nie przyjdzie...
no właśnie dlatego się czeka do dnia miesiączki, jak przyjdzie, to wiadomo już co dalej... Ja też jestem niecierpliwa ale staram się czekać żeby się nie zawieść

Dziewczyny..dziś 25 dc, przy cyklach 27dniowych, oczywiście jak sandardowa staraczka nie wytrzymałam i zrobiłam test..przebija sie delikatnie kreseczka, ale jest za wczesnie jeszcze, tym bardziej, że już jedną bichemiczną miałam;/ Czy któraś może zrobiła wczesniej i była to faktycznie zdrowa ciąża?
Pokaż test 💖

Dziewczyny..dziś 25 dc, przy cyklach 27dniowych, oczywiście jak sandardowa staraczka nie wytrzymałam i zrobiłam test..przebija sie delikatnie kreseczka, ale jest za wczesnie jeszcze, tym bardziej, że już jedną bichemiczną miałam;/ Czy któraś może zrobiła wczesniej i była to faktycznie zdrowa ciąża?
Ja zrobiłam 2 dni prze spodziewana @ i jest ciąża

reklama
Do góry